.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    tedincetO
    Guest

няма да мога да го виждам

Имам нужда от помощ,всъщност просто искам да кажа на някой и предварително благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат моята история и да ме посъветват
    Той беше колега на майка ми,на 22 е,а аз на 16(ако въобще има значение)запознахме се преди около месец.Страшно много го харесах,ама нищо повече защото знаех,че си има приятелка.Обаче на скоро разбрах,че са скъсали и от тогава съм га виждала 2-3 пъти,много е мил и доколкото разбирам не съм му безразлична.Та проблема е,че е напуснал работа,а аз само там мога да го виждам като ходя при майка ми да я чакам да свърши работа да се прибираме заедно.Обаче сега като е напуснал как ще го виждам чувствам се ужасно,влюбих се толкова силно в него.Нз какво да правя,моля ви за съвет

emi ako ne si mn sramejliva moje6 da mu poiska6 nomera ot taq rabota koqto e napusnal 6toto tam go imat sys sigornost

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: няма да мога да го виждам

Цитирай Първоначално написано от tedincetO
    Имам нужда от помощ,всъщност просто искам да кажа на някой и предварително благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат моята история и да ме посъветват
    Той беше колега на майка ми,на 22 е,а аз на 16(ако въобще има значение)запознахме се преди около месец.Страшно много го харесах,ама нищо повече защото знаех,че си има приятелка.Обаче на скоро разбрах,че са скъсали и от тогава съм га виждала 2-3 пъти,много е мил и доколкото разбирам не съм му безразлична.Та проблема е,че е напуснал работа,а аз само там мога да го виждам като ходя при майка ми да я чакам да свърши работа да се прибираме заедно.Обаче сега като е напуснал как ще го виждам чувствам се ужасно,влюбих се толкова силно в него.Нз какво да правя,моля ви за съвет

Според мен разликата е много голяма и е по добре да го забравиш.

tedincetO
    Guest
    аз номера му го имам,ама понеже ме е срам нз какво да му пиша.Мислих си вчера,ама проблема ми е че съм мн срамежлива на няколко пъти почвах да му пиша,ама нз какво,не искам да си помисли нещо лошо за мен, или пък че му се предлагам или нещо от сорта

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    аз номера му го имам,ама понеже ме е срам нз какво да му пиша.Мислих си вчера,ама проблема ми е че съм мн срамежлива на няколко пъти почвах да му пиша,ама нз какво,не искам да си помисли нещо лошо за мен, или пък че му се предлагам или нещо от сорта

Е без да си преодолеш срама няма как да стане. Обеди се че найстина е нужно да го направиш и ако си сигорна го направи.

tedincetO
    Guest
    Ами май съм сигурна,ама нз какво да му пиша,а ако само съм се заблуждавала,че и той ме харесва,а ако не ме харесва,нз много съм объркана

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами май съм сигурна,ама нз какво да му пиша,а ако само съм се заблуждавала,че и той ме харесва,а ако не ме харесва,нз много съм объркана
    Ако не опиташ, никога няма да разбереш! Така, че по добре се пробвай, дори и да загубиш, отколкото изобщо да не се пробваш..

Не виждам смисъл да се занимаваш с него но като си решила толкова проучи малко за него за да го откриеш и говорете!!!
    Vladoka rulzzz

Guest
    вече колко време мина,но аз не мога да го забравя,постоянно мисля за него.Моля ви кажете ако се реша какво да му пиша,ужасно ме е срам и нз какво да му кажа

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Като му имаш номера къде е проблема?! Обаждаш му се и това е! Отивате на по кафе някъде.. и всичко е точно! Няма да се срамуваш
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    ako te e sram moje da mu napi6e6 sms i da se vidite nqkade,ako se poznavate li4no i ste si govorili 6te e po-lesno!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ами щом си сигурна,че го харесваш по-добре преодолей срама си (той само ти вреди) поискай да се срещнете и ако имаш късмет нещата ще станат \/ А това какво да му пишеш,когато се решиш,еми то ще си доиде само,само трябва да си убедена в това,което правиш и каквото и да напишеш ще дойде от сърцето ти и ще е искрено СПОКОИНО И УСПЕХ

Направи разлика между влюбване и харесване. ОК, харесваш го, но това може да е нещо временно, до следващото момче, което ще ти допадне. Ако пък наистина смяташ, че си толкова влюбена в него, обади му се и го накарай да се видите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си