- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Razdqla
hora pomognete mi,zna4i iskam da skusam s gadjeto mi kakvo li nepravih svalqh se s dr pred nego,namekvah mu 4e iskam da skusame,no toi vse mi otgovarq ako skusame 6te se samoubiq i nqma da pogledna dr momi4eta.kakvo da pravq![]()
На Мира Ме осТаВи и ДрУГи п*ТКи Ти *Би,свеТА Ми напyСНи,аКо иСКаш на МайНаТа Си хОди,ЗащОтО оТ ДнеС дО МеН Ще иМа дРуг КреТеН!нОва пеСеН аЗ щЕ Пея и над НегО Ще Се СМея,ЗащОтО МъЖеТе сА зА Това дА Се влАчаТ В жЕНСкиТе КраКа!
Mnogo jalko ot negova strana da te zad1rja s takiva zaplaxi.A i spored mene ne mu stiska,a znae,4e kato ti kazva taka te trogva.Kaji mu go direktno-ne iskam da sam s tebe,za6toto(i pri4inata).Ok de-6te mu e gadno ako sk1sate-nima trqbva da ti e gadno oba4e na tebe,samo i samo za da ne mu e zle na nego?!?
Тапо е от негова страна просто спри да го търсиш излизай с други и скъсайте пък той да вари да се гърми като му е толкова акъла![]()
Vladoka rulzzz
Не си длъжна да продължаваш с него, само защото той няма как да те задържи и те заплашва със самоубийство..ами зарежи го и си живей живота - не си длъжна да се съобразяваш, а пък и мислиш ли че той би се съобразли с тебОставяй го, пък той като иска да се гърми и да умира, малко гадно звучи ама..sry така го мисля аз
![]()
mn t1po ot negova strana e da te zapla6va s takiva gluposti99.9% 4e ne mu stiska da go napravi
ti ne si dlajna da go tarpi6
kaji mu napravo za6to ne iska6 da si s nego i tova e
toi da pravi kakvoto iska
![]()
Да заплашваш някой със самоубийство е много гаден начин, за да задължиш някой да е с теб без да иска.Просто го скъсай и си тръгни, той не може да те задължи.