- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл???
Какво мислите за секса по време на цикъл???Практикувалили сте го???Ако да със или без презерватив???И свършвалили са ви вътре без пр???Питам,защото вероятността да забременееш по време на цикъл е минимална,да не кажа никаква.Та правилили сте го????![]()
м мм не съм практикувала такъв секс ама не ми се струва много уда4но \/
![]()
хихи, нз малко гнусни4ко ми се струва
Правила съм секс по време на менструация. Без презерватив, не бих си позволила да свърши в мен, както и той не би го направил - мислим за бъдещето си!
abe opsano e moje da stane nqkakva infekciq i da ima vazmojnost da zabremenee6,dori i da e po-malka,ima takava vazmojnost,po dobre ne riskyvai
Първоначално написано от palomaaa
Като и казваш, че е опасно и по-добре да не рискува по време на менструация даи изобщо да не прави секс понеже има опасност от забременяване.Ти чуваш ли се?Момичето си решава кога ще прави секс, но с това си изказване "Има вероятнот от забременяване, макар и по-малко, по-добре не рискувай" ставаш смешна.
4e neka si prai sex de,ama da ne svar6va v neq....tova imax predvit,neka se pazi
Много мси на всички!!!Специални поздрави на MaKiNg`Me`CraZy!!!
Правила съм.Беше с презерватив и тои свърши в мен (естествено).По време на цикъл,секса без презерватив е рискован,защотот има ред болести ,които може да хване момчето(мажът).
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Не сме го практикували, не мисля да го правим в скоро време. Иначе при секс в този период е задължителна употебата на презерватив.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Правил съм, без .
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Mnogo e opasno za mom4eto da pravi sex bez prezervativ, kogato jenata e v cikyl...veroqtnostta da se polu4i infekciq na penisa e okolo 60%...moje da e nqkoe leka, no sym 4uval i za dosta seriozni infekcii...vse pak pri cikyl jenata otdelq "mrysnata" kryf ot organizma i....moq syvet e samo s prezervativ...Първоначално написано от Komshiikata
Мне не съм го правила в цикъл...гнус ме е ебаси и всичко че стане в кръв..все пак 7 дена няма да умра без секс.
Не, мисля, че само веднъж и то ми свършваше.
Иначе по време на менструацията-не, защото и на мен без това не ми се прави секс.
'mrusna kruv' !!! be ti lud li si be ? suvsem normalna kruv si e,kak moje da ima tolkova negramotni xora ?
mrusna kruv...![]()
![]()
![]()
Да, правила съм редовно, но винаги с презерватив, тогава женските полови органи са едвали не "отворени" много по уязвими и податливи на всякакви инфекции. Освен това по това време се сменят епителните клетки във влагалището и всякакъв вид дразнения предразполагат за видоизменянето на клетките- развитие на рак. А мен са ме зачели на 7мия ден от цикъла на мама. Това са фактите, прави си изводите.![]()
'mrusna kruv' !!! be ti lud li si be ? suvsem normalna kruv si e,kak moje da ima tolkova negramotni xora ?
mrusna kruv...
Много е тъпо да се възмущаваш и очевидно изобщо да незнаеш за какво става въпрос. Дори в учебниците по биология за осмокласници е написано ясно, че кръвта, отделена при менструация е "мръсна".. Защо се отделя според теб? Точно заради това.. и жените, които имат проблем с менструацията, за това я предизвикват, защото е вредно за организма... Преди да правиш такива изказвания се поинетересувай малко!
Да, правила съм го, но в края на менструацията си, без презерватив, но не е свършвал в мен, защото шанс за забременяване винаги има.
pravili sme go s prezervativ,no men mi be6e nekomfortno i ne se otpusnah.taka 4e ne preporu4vam sex po vreme na cikul
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
дааамПървоначално написано от Котарана
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от shadow4e
Съгласна съм.
Собственост на Canis_Dirus
Ми не съм го практикувала, защото по време на менструация нямам никакво желание за секс, пък и ми се струва малко тъпо..нз![]()
Правил съм го веднъж, на края на менструацията на приятелката ми, без презерватив. Не стигнахме далеч, защото й беше неприятно (а и аз не бях на седмото небе от радост).
Но!
Първо, никога не съм си мислил да свършвам в нея.
Второ, тя получи нещо като съсирек и трябваше да се ходи на гинеколог след това. И това за пет минути най-нежно и бавно любене. Така че - опасничко си е, поне такъв е моят опит.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
По време на менструация съм супер разгонена, но не съм правила секс. виж секс по време на цикъл си правя редовно, защото цикъл е времето от началото на 1 менструация до началото на следващата!
Pravila sum niakolko puti i edinia be6e na vtoria den..Vinagi s prezervativ!
a malko da te svetna karamela,4e veroqtnostta ot zabremenqvane v cikul e mnooooooogo golqma,tui kato kruvta privli4a spermata !!!![]()