.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Секс по време на цикъл???

Какво мислите за секса по време на цикъл???Практикувалили сте го???Ако да със или без презерватив???И свършвалили са ви вътре без пр???Питам,защото вероятността да забременееш по време на цикъл е минимална,да не кажа никаква.Та правилили сте го????

лол

м мм не съм практикувала такъв секс ама не ми се струва много уда4но \/ хихи, нз малко гнусни4ко ми се струва

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Правила съм секс по време на менструация. Без презерватив, не бих си позволила да свърши в мен, както и той не би го направил - мислим за бъдещето си!

abe opsano e moje da stane nqkakva infekciq i da ima vazmojnost da zabremenee6,dori i da e po-malka,ima takava vazmojnost,po dobre ne riskyvai

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    abe opsano e moje da stane nqkakva infekciq i da ima vazmojnost da zabremenee6,dori i da e po-malka,ima takava vazmojnost,po dobre ne riskyvai

Като и казваш, че е опасно и по-добре да не рискува по време на менструация даи изобщо да не прави секс понеже има опасност от забременяване.Ти чуваш ли се?Момичето си решава кога ще прави секс, но с това си изказване "Има вероятнот от забременяване, макар и по-малко, по-добре не рискувай" ставаш смешна.

4e neka si prai sex de,ama da ne svar6va v neq....tova imax predvit,neka se pazi

Много мси на всички!!! Специални поздрави на MaKiNg`Me`CraZy!!!

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Правила съм.Беше с презерватив и тои свърши в мен (естествено).По време на цикъл,секса без презерватив е рискован,защотот има ред болести ,които може да хване момчето(мажът).
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Не сме го практикували, не мисля да го правим в скоро време. Иначе при секс в този период е задължителна употебата на презерватив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София
    Правил съм, без .
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

dddddd
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Правила съм.Беше с презерватив и тои свърши в мен (естествено).По време на цикъл,секса без презерватив е рискован,защотот има ред болести ,които може да хване момчето(мажът).
    Mnogo e opasno za mom4eto da pravi sex bez prezervativ, kogato jenata e v cikyl...veroqtnostta da se polu4i infekciq na penisa e okolo 60%...moje da e nqkoe leka, no sym 4uval i za dosta seriozni infekcii...vse pak pri cikyl jenata otdelq "mrysnata" kryf ot organizma i....moq syvet e samo s prezervativ...

Мне не съм го правила в цикъл...гнус ме е ебаси и всичко че стане в кръв..все пак 7 дена няма да умра без секс.

Мега фен Аватара на koalka
    Не, мисля, че само веднъж и то ми свършваше.
    Иначе по време на менструацията-не, защото и на мен без това не ми се прави секс.

Guest
    'mrusna kruv' !!! be ti lud li si be ? suvsem normalna kruv si e,kak moje da ima tolkova negramotni xora ?
    mrusna kruv...

Фен
    Град
    Sofia
    Да, правила съм редовно, но винаги с презерватив, тогава женските полови органи са едвали не "отворени" много по уязвими и податливи на всякакви инфекции. Освен това по това време се сменят епителните клетки във влагалището и всякакъв вид дразнения предразполагат за видоизменянето на клетките- развитие на рак. А мен са ме зачели на 7мия ден от цикъла на мама. Това са фактите, прави си изводите.

BellE
    Guest

tctct

'mrusna kruv' !!! be ti lud li si be ? suvsem normalna kruv si e,kak moje da ima tolkova negramotni xora ?
    mrusna kruv...

Много е тъпо да се възмущаваш и очевидно изобщо да незнаеш за какво става въпрос. Дори в учебниците по биология за осмокласници е написано ясно, че кръвта, отделена при менструация е "мръсна".. Защо се отделя според теб? Точно заради това.. и жените, които имат проблем с менструацията, за това я предизвикват, защото е вредно за организма... Преди да правиш такива изказвания се поинетересувай малко!

Супер фен
    Да, правила съм го, но в края на менструацията си, без презерватив, но не е свършвал в мен, защото шанс за забременяване винаги има.

Супер фен
    Град
    sofiq
    pravili sme go s prezervativ,no men mi be6e nekomfortno i ne se otpusnah.taka 4e ne preporu4vam sex po vreme na cikul

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Мне не съм го правила в цикъл...гнус ме е ебаси и всичко че стане в кръв..все пак 7 дена няма да умра без секс.
    дааам

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Правила съм секс по време на менструация. Без презерватив, не бих си позволила да свърши в мен, както и той не би го направил - мислим за бъдещето си!

Съгласна съм.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми не съм го практикувала, защото по време на менструация нямам никакво желание за секс, пък и ми се струва малко тъпо..нз

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Правил съм го веднъж, на края на менструацията на приятелката ми, без презерватив. Не стигнахме далеч, защото й беше неприятно (а и аз не бях на седмото небе от радост).

Но!

Първо, никога не съм си мислил да свършвам в нея.

Второ, тя получи нещо като съсирек и трябваше да се ходи на гинеколог след това. И това за пет минути най-нежно и бавно любене. Така че - опасничко си е, поне такъв е моят опит.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По време на менструация съм супер разгонена, но не съм правила секс. виж секс по време на цикъл си правя редовно, защото цикъл е времето от началото на 1 менструация до началото на следващата!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Pravila sum niakolko puti i edinia be6e na vtoria den.. Vinagi s prezervativ!

Guest
    a malko da te svetna karamela,4e veroqtnostta ot zabremenqvane v cikul e mnooooooogo golqma,tui kato kruvta privli4a spermata !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си