.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

lqlql
    Guest

krem za obezkosmqvane na intimnite mesta

kakvo predstavlqva krema za obezkosmqvane na intimnite mesta?kakvi sa polojitelnite i otricatelnite 4erti?

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ми депилиращ крем. Той не е само за там ми за всякаде става. Мажеш чакаш и по нататък незнам не съм ползвала, но са ми казвали,че е все едно ползваш самобръсначка

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    аз съм ползвала такъв крем и мога да ти кажа, че въобще не е хубав, по зле е от самобръсначка най-добре си е с кола маска

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Ми депилиращ крем. Той не е само за там ми за всякаде става. Мажеш чакаш и по нататък незнам не съм ползвала, но са ми казвали,че е все едно ползваш самобръсначка
    и по нататък: има едно пластмасово ножче и с него си "остъргваш" кожата, точно все едно минаваш със самобръсначка.
    Положително е, че не боли.
    Според мен достатъчно кожата ни поема мръсотията по улицата, за да я насилваме с още химикали. Трайността е като при самобръсначката - 2-3 дни, дали и толкова има.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Emi pri men trae sedmica, dve

lqlqlq__
    Guest
    imam 4yvstvoto 4e s kola maska mn 6te boli..nali ima takiva kremove koito izgarqt li kakvo pravqt kosama i toi sas vsqko ponikvane stava vse po tanak ili e samo reklama?

Град
    Ghetto Gospel
    krema e na principa na samobrasna4ka. Ako dosega si se brasnala otidi na kozmetik tam shte ti gi mahnat s kola maska nqkolko pati i sled tova mojesh da si gi mahash sama vav vas!!! parviq pat BOLI,no posle se svikva.
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    това са глупости-тея кремове са голяма глупост:само се мажеш с химия и за нищо-ефекта е нулев от това!веднъж съм пробвала и няма да повторянеме махат всички коси,кожата се зачервява и боли и "ефекта"е един-два дена.

milo_zlato
    Guest

:P

mm.. kajete mi za teq kremove...po podvobno.... ne sum probvala...no sa mi kazvali dosta hubavi ne6ta za tqh...i smqtam da probvam...ako moje naso4ete me kam marki ... koito imat po dulag efekt

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Exee 1-2 sedmici... q kaji kva marka e toz krem..;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Кой е този крем, че аз се чудя отдавна точно скакъв да оправям положението...

Как да се регистрирате и да печелите пари без вируси и спам, а само чрез една програма,която да ви пратя и не трябва нищо да правите - пишете ми ЛС!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    това са глупости-тея кремове са голяма глупост:само се мажеш с химия и за нищо-ефекта е нулев от това!веднъж съм пробвала и няма да повторянеме махат всички коси,кожата се зачервява и боли и "ефекта"е един-два дена.
    Абсолютно Колата е най-добре...и аз си мислех,че ще умра от болка,ама изобщо не е така, първият път е кофти, след това не ти прави такова впечатление! 20 минути не са кой-знае какво
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

milo_zlato
    Guest

:P

da taka e no... kogato kola-maska se pravi v doma6ni usloviq...e o6te po kofti... Kajete mi marki kola-maska? ima edni gotovi ledti..na Veet mnogo gi hvalqt =D>

blq (:
    Guest
    idi na kola maska, chista rabota tiq kremove sa pylna glupost i nqma nishto obshto s reklamata..

крем-депелатоара си е супер!зависи на коя марка е...

да ти кажа, това е най-добрия на4ин!купи си крем-депелатоар ELEA и ти гарантирам, 4е ще останеш доволна.аз ли4но много 4есто го използвам.Просто се намазваш, изка4ваш 15 мин. и с една пластмасова шпатулка обираш космите - лесно и безболезнено.Аз ли4но мразя кола-маската, а епилатор не ти препоръ4вам за интимните 4асти!За мен крема е най-доброто средство, дори ти казвам и марката, която ме кефи

Guest
    a s epilator ..dobre li e.. boli li .. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си