Благодаря ви хора.. най-малкото че ме разбирате, и.. чувствам, че не съм сама... има хора на Земята, които поне малко мислят като мен и те по същия начин се опитват да бъдат добри към нещастните хорица и да се опитват да правят своите и техните животи по-добри... Просто не знам.. тази учена година ми се струпаха много неща.. много важни неща... промених се... но не промених много неща от душата си.. продължавам да се държа добре с хората, въпреки, че повечето не го оценяват.. но аз не им се сърдя.. приела съм ги такива, каквито са си... защото знам, че каквото даваш се надяваш и да получиш в замяна... И много ми е интересно.. как всички се оплакват от скапания си живот.. как държавата не им давала нищо.. и ето в такива случаи... си мисля точно за това.. защо държавата да ви дава нещо, след като вие нищо не сте дали в замяна.. знам по сложно е.. но пак е по същата логика... Знаеш ли Presley`n`Sum ти каза да приемам нещата като факти... имам една приятелка.. и тя е така.. приема всичко така... и ми казва, и аз да приемам нещата така.. да.. ок... обаче аз не мога.. за мен е по-сложно.. аз обичам да знам защо стават нещата така, защо примерно трамвая се твижи по релси, а автобуса не (знам примера ми е тъп, ама само това ми дойде на ум..) Обичам да знам как се получават нещата.. преди да са ни поднесени под носа... просто.. любопитна съм.. искам да знам повече.. а не да съм.. като онези разглезени момиченца във някой супер скъп магазин и само да кисна там.. Признавам и аз обичам да се обличам добре... и аз си слагам грим.. обичам да изглеждам добре... но външният ми вид не ме обсебва... За някои хора аз съм странна... за други съм интересна... а за други особячка.. е.. това си е тяхно право... както искат да ме наричат...