- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва...
Има едно момиче което много ме кефи даже бих казал че я харесвам,но съм много объркан относно нейните чувства,тя ми казва че си има приятел но доколкото разбирам от нея са в сух период(без целувки и т.н.)тя ми говори за него виждал съм я да му пише СМС ама не съм сигурен дали наистина го харесва защото:поястоянно щом вляза в скайп тя почва да ми пише,понякога и на мен ми пише СМС,постоянно си правим намеци с мръсен подтекст,като излизам някъде съм я виждал да ме наблюдава през прозореца си,казва ми слънце (и аз й викам тей де) без никфи угризения т.н. ,винаги я разсмивам и когато е с мен е усмихната,но както ви казах тя ми говори за гаджето си и ми казва че мен ме има главно за приятел(както казах не съм сигурен дали е така,щото понякога обижда гаджето си и както казах ми прави намеци).Така де може ли да ме насочите в някфа посока на мислене щото съм мн объркан...?
Не те харесва. Само приятелка ти е!Първоначално написано от Анонимко
Еми немога да ти кажа брат може и да си само приятел за нея но трябва да опиташ да станеш и повече от това но ще ти е много трудно ако не и невъзможно
Vladoka rulzzz
Честно казано според мен си играе с теб . . .
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Харесва те.Типичен подход.....вероятно те харесва.Кажи и че иэпитваш чувства.
[size=7][b][u]fosse cos
Най-вероятно те харесва, при нормални обстоятелства не мисля, че би се държала така.
А относно приятеля й-може би нещата скоро ще приключат.И какъв е този "сух период"?Щом няма нежност, целувки нещата не могат да продължат много дълго или поне аз така си мисля.
Хм...Може би те харесва...от личен опит го казвам.И аз правя намеци на един(усмивки базици закачки и т н).Така че питай я..
trudno mie da precenq. zavisi ot 4oveka. ako bqh az i se darja taka , tva zn 4e haresvam mom4eto.no mn ot momi4etata si drankat ei taka i se svalqt na seki ,prosto sa si takiva
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
spored men puk te harsva!ne6ty me kara da mislq taka !ujapeh!