.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Дали ме харесва...

Има едно момиче което много ме кефи даже бих казал че я харесвам,но съм много объркан относно нейните чувства,тя ми казва че си има приятел но доколкото разбирам от нея са в сух период(без целувки и т.н.)тя ми говори за него виждал съм я да му пише СМС ама не съм сигурен дали наистина го харесва защото:поястоянно щом вляза в скайп тя почва да ми пише,понякога и на мен ми пише СМС,постоянно си правим намеци с мръсен подтекст,като излизам някъде съм я виждал да ме наблюдава през прозореца си,казва ми слънце (и аз й викам тей де) без никфи угризения т.н. ,винаги я разсмивам и когато е с мен е усмихната,но както ви казах тя ми говори за гаджето си и ми казва че мен ме има главно за приятел(както казах не съм сигурен дали е така,щото понякога обижда гаджето си и както казах ми прави намеци).Така де може ли да ме насочите в някфа посока на мислене щото съм мн объркан...?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: Дали ме харесва...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има едно момиче което много ме кефи даже бих казал че я харесвам,но съм много объркан относно нейните чувства,тя ми казва че си има приятел но доколкото разбирам от нея са в сух период(без целувки и т.н.)тя ми говори за него виждал съм я да му пише СМС ама не съм сигурен дали наистина го харесва защото:поястоянно щом вляза в скайп тя почва да ми пише,понякога и на мен ми пише СМС,постоянно си правим намеци с мръсен подтекст,като излизам някъде съм я виждал да ме наблюдава през прозореца си,казва ми слънце (и аз й викам тей де) без никфи угризения т.н. ,винаги я разсмивам и когато е с мен е усмихната,но както ви казах тя ми говори за гаджето си и ми казва че мен ме има главно за приятел(както казах не съм сигурен дали е така,щото понякога обижда гаджето си и както казах ми прави намеци).Така де може ли да ме насочите в някфа посока на мислене щото съм мн объркан...?
    Не те харесва. Само приятелка ти е!

Еми немога да ти кажа брат може и да си само приятел за нея но трябва да опиташ да станеш и повече от това но ще ти е много трудно ако не и невъзможно
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Честно казано според мен си играе с теб . . .

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Честно казано според мен си играе с теб . . .
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София
    Харесва те.Типичен подход.....вероятно те харесва.Кажи и че иэпитваш чувства.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Най-вероятно те харесва, при нормални обстоятелства не мисля, че би се държала така.
    А относно приятеля й-може би нещата скоро ще приключат.И какъв е този "сух период"?Щом няма нежност, целувки нещата не могат да продължат много дълго или поне аз така си мисля.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хм...Може би те харесва...от личен опит го казвам.И аз правя намеци на един(усмивки базици закачки и т н).Така че питай я..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    trudno mie da precenq. zavisi ot 4oveka. ako bqh az i se darja taka , tva zn 4e haresvam mom4eto.no mn ot momi4etata si drankat ei taka i se svalqt na seki ,prosto sa si takiva
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Mn SuM tUjNaAa
    Guest
    spored men puk te harsva!ne6ty me kara da mislq taka ! ujapeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си