.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ne izdurjam

ne izdurjam

abe hora kvi ste vie be triqte mi samo temite imam i 1 zaklu4ena aide 6e se primirq s tova ami aide pone triite i na toq viris 4e 6e se poburkam ot qd be.kak 6e triete temi deto si stryva da se 4etat ana toq tupak 6e gi ostavqte.bahsi my zamislete se malko da ne ste na 10 aaaaaaaaa napravo me otvra6tava toq 4ovek.ima li nqkoi det me podkrepq??????
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    Да има. Аз те подкрепям.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да има. Аз те подкрепям.
    am blagodarq nqkoi dr ?aide kvo stava s vas spite li gledai kvo stava s toq izrod deto se gavri taka sus foruma nqma li da se pogrijite za nego i za izvratenite my kartinki ?????????
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

I az te podkrepqm.;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Явно има защо да трият темите ти, а на въпросния вируз, ще ги изтрият като дойдат. В момента явно няма модератор. Хм.. И все пак не могат да висят по 24часа и да дебнат темите...

Това е поредното предупреждение, че темите от подобен тип ще бъдат заключвани/ изтривани.
    Модераторите дават всичко по силите си, за да се справят с проблема. А относно твоите теми не знам за какво точно става въпрос, но явно е имало причина да бъдат изтрити или заключени. На никой модератор не му доставя удоволствие да си играе с това по цял ден.
    т. 3 и 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си