.

Виж резултатите на анкетата: 2 ra Sre6ta ! Celuvka s Ezik ili ne

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ezik

45 75,00%
  • Ne

15 25,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

2 ra Sre6ta ! Celuvka

Na 2rata mi sre6ta s edna i sa6ta F koqto e mn sramegliva i opr me haresva !
    МАЧОКА НА САПУН !

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    mи може би с език е добре. Зависи ква е била първата среща

Parvata sre6ta ne mina mn dobre za6toto tq se sramuva6e da govori ! Az napravo i vadeh dumite s 4engeli ot ustata za6toto e mn sramegliva
    МАЧОКА НА САПУН !

Фен
    Град
    Ruse;]
    ми не знам .. целуни я без език .. пък .. после може пробвай каквото стане

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от OrL_SeX.
    Parvata sre6ta ne mina mn dobre za6toto tq se sramuva6e da govori ! Az napravo i vadeh dumite s 4engeli ot ustata za6toto e mn sramegliva

Е щом е толко срамежлива целувка с език може много да я притесни и да си тръгне. По добре първо прецени много добре нещата. И ако почувстваш че трябва да я целунеш я целуни ако видиш че не се дърпа тогава вече. Но ако видиш че нещо не е както трябва не нахалствай. Изчакай я да се оспокой.

Мега фен
    Град
    София
    Ами щом е толко срамежлива най-добре я целуни примерно эа чао ,ама беэ еэик.Или пък с еэик,ама внимавай да не се шашне
    [size=7][b][u]fosse cos

^^puh4e^^
    Guest
    Pri razli4nite hora e razli4no......Sus staroto dadje ima6e celuvki s ezik o6te na purvata sre6ta......A s tozi predi nego hm.......celuvkite s ezik po4naha sled vtorata sre6ta.....s vtoriq izdurjah pove4e, no purviq vloji pove4e 4uvstva

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мене пък ме чакаха три месеца за целувка

а ти що не я прегърнеш и не е цункаш по бузката :P такова лекичко и бавничко и тя ако се отпусне, я цункай по устата

боже, говоря като седемгодишно.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmmm mi i s sega6nata mi vrzaka, celuv4icata be6e na 2 rata sre6ta ama e fakt 4e ne sme ot pritesnitelnite \/
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Цитирай Първоначално написано от OrL_SeX.

Е щом е толко срамежлива целувка с език може много да я притесни и да си тръгне. По добре първо прецени много добре нещата. И ако почувстваш че трябва да я целунеш я целуни ако видиш че не се дърпа тогава вече. Но ако видиш че нещо не е както трябва не нахалствай. Изчакай я да се оспокой.
    Съгласна съм с Th3MaN
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    а ти що не я прегърнеш и не е цункаш по бузката :P такова лекичко и бавничко и тя ако се отпусне, я цункай по устата
    и аз съм на това мение или може за здрасти/чао да я цункаш по бузката... според мен е мн сладко

Важното е първата целувка винаги да е на втората среща. Дори първата да е минала много добре, не целувайте момичето. Така ще засилите нивото на интерес. Тя ще се чуди дали я харесвате, нещо не е наред ли, че не я целувате. На втората среща действайте

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    az sum za celuvkata... ne e zaduljitleno s ezik oba4e

анкетата говори сама за себе си

Супер фен
    Ами целуни я!Все пак е втора среща

Супер фен Аватара на Sarabi
    Абе само аз ли до втората вече нямам такива вътрешни драми ? Аз нападам още на първата среща .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    i pri men mai vse na 1vata...
    a pi4-celuni q bez ezik i ako vidi6 4e proqvqva interes davai smelo, ako se otdrupne-nedei..

Голям фен
    Град
    sf
    spored slu4aq...ili kakto padne

real_lollabunny
    Guest
    Брей, брей, как се развива младото поколение! По мое време чакахме до третата(!) среща, преди да си помислим за каквато и да било целувка по устните.

Моят съвет: целувка по бузата, не повече! Ако тя прояви инициатива за повече, чак тогава. Не си насилвай късмета, чу ли

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    То и аз действам на първата де Но щом е чак толкова срамежлива и си и вадел думите с ченгел...знами и да и извадиш езика няма да е много лесно.Изчакай точния момент,дори това да е на 4875348563476 среща.Но щом усетиш,че моментът е дошъл,не отлагай,губи се интереса
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Супер фен
    Ami nie s moq se celuvahme za pr1v p1t na 2rata sre6ta-4as i polovina ama tfa nqma zn de I s1s ezik i bez ezik..male kak se bqhme nagrabili...eh
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    in ur dreams
    malii, s1s sega6noto mi gaje se celunahme sled 1 mesec predstavete si kolko e 4akal za sex

po temata: ne q nasilvai vsi4ko s vremeto si to s planirane ne stava

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Ами целуни я!Все пак е втора среща
    da. kakvo lo6o ima v edna celuvka ??? spoko davai po smelo

ми според мен пробваи първо да я целунеш без език и ако видиш,че и е харесало нападай с език Успех!!!
    БъДи КрАсИвА,ГоРдА,НеДоСтЪпНа За ТаЗи ПаПлАч От мЪжЕ,За Да нЕмОжЕ НиКоЙ ПъТя Ти Да сПрЕ...В ЖиВоТа мИлОсТ НеПрИзНаВаЙ..ГрАнИт БъДи СъРцЕ От МрАз..ЕдНа ЕдНиЧкА ВлАсТ ПрИзНаВаЙ-ВлАсТтА На сОбСтВеНоТо Аз!!!

3432

гласувам с не .. щом е срамежлива най-много да си глътне езика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си