- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 ra Sre6ta ! Celuvka
Na 2rata mi sre6ta s edna i sa6ta F koqto e mn sramegliva i opr me haresva !
МАЧОКА НА САПУН !
mи може би с език е добре. Зависи ква е била първата среща
Parvata sre6ta ne mina mn dobre za6toto tq se sramuva6e da govori ! Az napravo i vadeh dumite s 4engeli ot ustata za6toto e mn sramegliva![]()
МАЧОКА НА САПУН !
ми не знам .. целуни я без език .. пък .. после може пробвай каквото стане![]()
Първоначално написано от OrL_SeX.
Е щом е толко срамежлива целувка с език може много да я притесни и да си тръгне. По добре първо прецени много добре нещата. И ако почувстваш че трябва да я целунеш я целуни ако видиш че не се дърпа тогава вече. Но ако видиш че нещо не е както трябва не нахалствай. Изчакай я да се оспокой.
Ами щом е толко срамежлива най-добре я целуни примерно эа чао ,ама беэ еэик.Или пък с еэик,ама внимавай да не се шашне![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Pri razli4nite hora e razli4no......Sus staroto dadje ima6e celuvki s ezik o6te na purvata sre6ta......A s tozi predi nego hm.......celuvkite s ezik po4naha sled vtorata sre6ta.....s vtoriq izdurjah pove4e, no purviq vloji pove4e 4uvstva![]()
Мене пък ме чакаха три месеца за целувка![]()
а ти що не я прегърнеш и не е цункаш по бузката :P такова лекичко и бавничко и тя ако се отпусне, я цункай по устата![]()
боже, говоря като седемгодишно.
hmmm mi i s sega6nata mi vrzaka, celuv4icata be6e na 2 rata sre6ta
ama e fakt 4e ne sme ot pritesnitelnite \
/
Първоначално написано от ™G-Baby™
Съгласна съм с Th3MaNПървоначално написано от Th3MaN
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
и аз съм на това мение или може за здрасти/чао да я цункаш по бузката... според мен е мн сладкоПървоначално написано от cherinka
![]()
Важното е първата целувка винаги да е на втората среща. Дори първата да е минала много добре, не целувайте момичето. Така ще засилите нивото на интерес. Тя ще се чуди дали я харесвате, нещо не е наред ли, че не я целувате. На втората среща действайте![]()
az sum za celuvkata... ne e zaduljitleno s ezik oba4e![]()
Ами целуни я!Все пак е втора среща![]()
Абе само аз ли до втората вече нямам такива вътрешни драми? Аз нападам още на първата среща
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
i pri men mai vse na 1vata...
a pi4-celuni q bez ezik i ako vidi6 4e proqvqva interes davai smelo, ako se otdrupne-nedei..
spored slu4aq...ili kakto padne![]()
Брей, брей, как се развива младото поколение! По мое време чакахме до третата(!) среща, преди да си помислим за каквато и да било целувка по устните.
Моят съвет: целувка по бузата, не повече! Ако тя прояви инициатива за повече, чак тогава. Не си насилвай късмета, чу ли![]()
То и аз действам на първата деНо щом е чак толкова срамежлива и си и вадел думите с ченгел...знами и да и извадиш езика няма да е много лесно.Изчакай точния момент,дори това да е на 4875348563476 среща.Но щом усетиш,че моментът е дошъл,не отлагай,губи се интереса
![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
Ami nie s moq se celuvahme za pr1v p1t na 2rata sre6ta-4as i polovina ama tfa nqma zn deI s1s ezik i bez ezik..male kak se bqhme nagrabili...eh
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
malii, s1s sega6noto mi gaje se celunahme sled 1 mesecpredstavete si kolko e 4akal za sex
![]()
![]()
![]()
po temata: ne q nasilvai vsi4ko s vremeto si to s planirane ne stava![]()
da. kakvo lo6o ima v edna celuvka ??? spoko davai po smeloПървоначално написано от Krem4eto
![]()
![]()
ми според мен пробваи първо да я целунеш без език и ако видиш,че и е харесало нападай с езикУспех!!!
БъДи КрАсИвА,ГоРдА,НеДоСтЪпНа За ТаЗи ПаПлАч От мЪжЕ,За Да нЕмОжЕ НиКоЙ ПъТя Ти Да сПрЕ...В ЖиВоТа мИлОсТ НеПрИзНаВаЙ..ГрАнИт БъДи СъРцЕ От МрАз..ЕдНа ЕдНиЧкА ВлАсТ ПрИзНаВаЙ-ВлАсТтА На сОбСтВеНоТо Аз!!!
гласувам с не .. щом е срамежлива най-много да си глътне езика![]()
![]()
![]()