.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Pomagaite...:(

Guest

Pomagaite...:(

Ot dosta vreme haresvam edno mom4e.Vuprosut e 4e neznam dali toi me haresva,znam 4e sega 6te kajete da govorq s engo.No specialno v nasiq slu4ai tova ne stava.V mnogo momenti sum sigurna 4e me haresva,a v drugi ne.Poneje sme v edna komapniq i imenno zaradi tova a i zaradi o6te kup ne6ta ne moga da mu priznaq,ako en sum sigirna 4e me haresva.Za belqzvam 4e me gleda i t.n,kogato ne sum s kompaniqta toi pita kude sum i kara priqtelkite mi da me vikat.Ta iskam da vi pitam za suvet-kak da podrazbera,po koi negovi postupki moga da razbera dali me haresva,daite suvet da napravq ne6to,Predvaritelno vi blagodqrq na vsi4ki!!!

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    ами начини много, по поведение, да питаш неговите проятели, да накараш твоите да го питат, но най-сигурния си остава разговора.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    не се надявай много просто сте в една компания и му е хубаво заедно да сте ама едва ли те харесва. питай некой да се обедиш де.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, наблюдвай поведението му.Защо не започнеш да флиртуваш с него, за да разбереш.Ако започне и той, е почти сигурно, че те харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си