.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Guest

porednoto lqto bez gadje

o6te ot sega pred4yvstvam 4e tova 6te mi e porednoto lqto v koeto nqma da imam pr nz za6to vinagi taka se polu4ava ...ako moje nqkoi da mi dade savet ot kade da si naemrq ako ne gadje to pone nqkoq vesela 6umna kompaniika s koqto da si kuponqsvam ... lele kolko sam ot4aqtna

Guest
    ti tova gadje prosto taka li go iska6 da se fyka6 s nego li ? a ne za6toto ima6 nqkavi 4ystva kym mom4eto ??! ei da va e***** kak marzq takiva xora veeeeeeeeeee eiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

OPTIMIZYM !!!
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Казваш го така сякаш тия гаджета по магазините ги продават и от къде да си намериш.. Пробваи на Витошка има един мн готин магазин за гаджета аз от там си намерих

Insomnya
    Guest
    Бе няма страшно рано или късно все ше излезе нещо :P.Ако става за въпрос и аз съм горе доло на същото положение.Имам си приятелка от 5 месеца, но май тази ваканция ще при*бе нещата понеже няма да има как да се виждаме и кофти работа, но да не ти пука както казах рано или късно ше излезе нещо не се отчаиваи

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    я виж тука
    www.gajeta-podnaem.bg
    www.gajeta-na-lizing.bg

ако няма винаги можеш да провериш в Техномаркет или Технополис. Сигурно за една дузина ще ти направят и отстъпка

Мега фен
    Град
    София
    Поредната депресия....
    Ами не се отмайвай и бйди оптимистично настроена-друго не мога да те посъветвам!А и то гаджето эа какво ти е-просто ей така эа протокола ли?Еми това е тъпо,нали целта е да имаш чувства,эа да има емоция...като се отчаяте иэпадате в много странни раэмисли....ако искаш дай Скайп да те поуспокоя,вече се эатрупах с такива случаи
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Аз ще ти стана гадже. Може да съм грозен, ама съм с пари

Guest
    spoko ne si samo ti bez gadje i az sum taka!tfa lqto prosto 6te si tupeq!opitah se da vurja edin ama nestava vsi4ko se provali!

Guest
    E kvo pak. I az niamam. Za tva pak shte mi e oshte po-dobre prez liatoto svoboden. Oo da svarshva tapoto daskalo i da se iznasiame za moreto

Guest
    Kaji ot de si mila ;P

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    o spoko ne si samo ti.. i az se prisuedinqvam kum grupata na samotnite nqmash dr izbor osven da se nadqvash..che skoro shte go sreshtnesh..

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Голям си оптимиз

hora, stegnete se we, idva lqto, sezona na zabivkite, se 6te si namerite nqkoi, nqkva druga kompaniq na va6 priqtel, razhodka v nqkoi park, ala bala, vinagi moje da se izmisli ne6to, puk vinagi moje da se napravite 1 tema "tursq si gadje za prez lqtoto" v koqto da puskate snimki puk tuko vij nqkoi se haresali

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    o spoko ne si samo ti.. i az se prisuedinqvam kum grupata na samotnite nqmash dr izbor osven da se nadqvash..che skoro shte go sreshtnesh..
    Az sa6to se prisaedinqvam.
    Ako nqkoi mi iska skype da mi pi6e LS.
    (Leleee do kade stignah)

pixy_pisi
    Guest
    i az sam ot protestantite" NE na samotnoto lqto" :P spox mila nqma da 1stvenna ;]]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Re: porednoto lqto bez gadje

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    o6te ot sega pred4yvstvam 4e tova 6te mi e porednoto lqto v koeto nqma da imam pr nz za6to vinagi taka se polu4ava ...ako moje nqkoi da mi dade savet ot kade da si naemrq ako ne gadje to pone nqkoq vesela 6umna kompaniika s koqto da si kuponqsvam ... lele kolko sam ot4aqtna
    ако си от Пловдив майна веднага ше те уредим с шумна компания пак покрай тях и някое гадже
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    stiga se podigravahte na momi4eto we, tq prosto kavza 4e e samotna. znaete li kolko e tejko da nqma6 fr ? gadno e ..ito mn. nedei se samosajalqva mili4ka! za vseki vlak si ima patnici. v tvoq vlak 6e se ka4i 4ovekat koito nai malko o4akva6, kogato nai malko o4akva6 ...tova moje da e mn skoro
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

От къде знаеш, че утре няма да срещнеш някои А и по-яко ще ти е лятото ако си с приятели (съмнявам се да нямаш) Правете си веселото, запознаваи с нови хора , пък и може да измикне от някъде А ако спреш да търсиш наи-лесно ще си намериш... нали знаеш - хубавите неща се случват неочаквано късмет и не се отчайвай- просто си живей , а и не е казано че лятото ти трябва да е хубаво единствено ако си имаш приятел ...
    ...Heaven holds a scense of wonder
    and I wanted to believe,
    that I'll get caught up
    when the rage in me subsides...

Guest

Re: porednoto lqto bez gadje

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако си от Пловдив майна веднага ше те уредим с шумна компания пак покрай тях и някое гадже
    Стига си псувал бе. Ква е тая майна. Винъги сам смятала, че Пловдивчаните са тъпи, но... Впрочем, аз съм от Бургас и това е най-готиния град! и си тъп блундин, ние брунетките сме по-умни от вас, бе пачи. Мъжете ни лижат и лайната ако пожелаем. Ние сме по-умни и ги въртим на пръста си.

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    И аз съм напълно съпричастна и се присъединявам към всички, които ще прекарат лятото си без гадже. Но пък знаете ли, естествено че не е добре, но пък си има и добри страни. Все пак е лято - СВОБОДА!!! Е друго ще си е с гадже,но.... май пак ще се примирявам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си