- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една любов...
Една история за любов, страдание и болка... Всичко започна когато бях 8 клас ново училище,нов клас...Сближих се с почти всички, но най-много със едно момче.Аз го съветвах и той мене също..Започнахме да излизаме,да си споделяме всичко...И така неусетно той стана моят най-добър приятел...Когато ме болеше,когато плачех...Когато падах...Той ми помагаше...Даваше ми дадежда...И така дойде лятото...Наложи се да ме оперират..Чувствах се ужасно,но Той ме подрепи както винаги..Оперираха ме и той поиска да излезем ... и така излязохме и на мен ми стана много по-добре...Та той ме разсмиваше,той ме караше да се чувствам добре!И така започна новата учебна година...Мина месец с него бяхме неразделни..Помагахме си...Но от шегички започнахме да се гушкаме...И така всеки ден...Докато един ден не се целунахме и той ме ми призна че ме обича...Тогава се чувствах доста объркана та той ми бе най-добрия приятел...Класът ми не го прие добре...Аз имам доста врагове там...Започнаха интриги...Интриги, които ни скарваха и така всеки ден...Той скъса с мен..Плаках всеки ден.. Чувствах се мъртва...Не можех да живея...По някакъв начин той дойде при мен и поиска да сме заедно аз се съгласих нали го обичам...Но пак се намериха хора, които да ни скарат и така...Сега ми е много трудно той има нова приятелка..От един клас сме.. и ми е много кофти...Живота е много гаден..Обмислих идеята да се изместя, но не мога там имам и приятели ...И няма да мога да живея без да го виждам....Oбичам го ....а не трябва...
Милата...Аз преживях две подобни истории.Е едната още я преживявам.И в двете деиствието е с моите най-добри приятелки от които не го очаквах.Ако искаш ми пиши в скайпа....
Мразя пресилени жалки разкази.
Умри в агония.
какъв ти е skype-aПървоначално написано от simba007
С времето ще свикнеш да го виждаш и колкото и да те боли ще преодолееш мъката.Не казвам,че няма да ти е тежко.Напротив.Ще плачеш,ще падаш,ще ставаш,ще умираш по малко всеки ден.Но ако си силна ще успееш да се справиш.Вярвай в себе си и не се отказвай![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
Явно връзката ви не е била достатъчно силна, иначе нямаше да позволите два пъти да ви разделят. След като сте осъзнавали, че всичко около вас е интриги, трябваше да не им се връзвате и да сте заедно, въпреки тях. Ваша грешка.
Опитай се да продължиш напред, неизжежно е да ги виждаш, даже да си в другия клас, това пак ще става. Опитай се да намериш щастието си другаде. Успех.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
gorki4kata ti
ne moga ti pomogna osven da ti sa4ustvam, naistina gadna istoriq.
prosto trqbva da iz4aka6 drugiq 4ovek koito 6e te nakara da zabravi6 predi6niq
nqma na4in i takiva ne6ta stavat "
horata sa mn gadniiii ppo nqkoga
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами кво да ти кажа , щом два пъти се е разделил с тебе само заради интриги в класа и ти е при4инил това да те изостави като тръгне със твоя съу4ени4ка (знаейки колко го оби4аш и как ще те нарани това) зна4и просто не те заслужава и пропуска шанса да бъде с моми4е, което въпреки вси4ко го оби4а и все още мисли за него .
Това е "-"-са на една такава връзка-всеки се опитва да те раздели с него.
Първо замисли си струва ли си заради някой, на който едва ли му пука особено много, да си пропиляваш училището и другото е, че вече два пъти сте късали и то заради някой хора които ви се месят. Според мен това не е връзка, щом си нямате вяра един на друг и позволявате други да ви съсипят връзката. Така е по-добре апък и все някога ще срещнеш някой друг.
Still a baby ...
Ако те обичаше истински щеше да вярва на теб, а не на това какво говорят другите и нямаше да позволи на интригите да ви скарат. Толкова е просто.
Явно връзката ви не е била толкова силна, щом е повярвал на другите, а не на теб. Няма смисъл да продължаваш да страдаш, знам че звучи трудно, но не е невъзможно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обичаш го, обаче той не го заслужава.Ако толкова те обичаше нямаше да повярва на интригите в класа ви, а на теб.Приеми това нещо като минало и не се обръщай назад.По-добре така, от колкото да се измъчваш.
Така е като даваш на другите да те тъпчат и мачката. Как ще ви скара някой. Не трябва да даваш на никой дори да си мисли да се ебава с теб. Трябва да си промениш държанието.
Taka e, jivota naistina e mnogo gaden! Moqt klas e su6tiq. Minalata godina hodih s edin moi suy4enik, ama ne6to ne se poly4i.I v momenta hodq s dygo mom4e ot moq klas. Vsi4ko be6e strahotno. Bqhme nerazdelni 2 meseca, no sega ne6to ne e nared. Nz no imam 4yvstvoto, 4e toi me izbqgva. Moje bi nqkoi my e kazal ne6to ili ... ve4e nz kakvo da si mislq
![]()
°●๑¤ WhEn YoU'rE lOoKiNg In ThE mIrRoR dO yOu AlWaYs SeE jUsT wHaT yOu WaNnA sEe? AnD dOeS iT tElL yOu WhAt YoU aRe Or Do YoU tHiNk YoU aRe JuSt WhAt YoU wAnNa Be...? ¤๑●°
Продължавай напред.Но няма да можеш да започнеш на ново ако се затормозяваш с минали грешки.Просто гледай напред.Скоро всичко ще ти се вижда една наистина тъпа грешка...![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!