- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Искам да си пробия сама носа, но ме е страх
iskam da si probiq sama nosa,no me e strah ina4e s1m se snabdila s obeca za nos i abokat.i ne iiskam da hoda v stydio za6toto k1deto az jiveq nqma kajete kakvo da pravq![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
tva e tolkova opasno.moje da se razbolee6 ot ne6to taka sama.az ne bih riskuvala.spored men e palna glupost.az poznavam hora,koito sa se dup4ili sami,no te bqha baq opitni i se bqha nadup4ili kato koledni elhi.
ina4e sa mi kazvali(do kolkoto pomnq) 4e iglata se nagrqva super mn do 4erveno i ot drugata strana kadeto 6et izlezne iglata tr da ima slojeno par4e qbalka(moje da govorq gluposti,ama takiva spomeni imam).
i vse pak.po-dobre nqkoi po-opiten da go napravi.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
От какво може да се разболее?Луда ли си...?Първоначално написано от vivian
Иначе нямаш опит и по-добре недей. Освен това тия филм с нажежената игла и ябълката не важат - от ябълката най-много някоя инфекция да си докараш. От нажежената игла няма да те боли по-малко. Така, че по-добре някой от тия твоите по-опитните приятели да те пробие, ама задължително да знае как става, без идеи за ябълки и лайна.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Най-много да си опропастиш нослето.То ако беше толкова лесно нямаше да има пиърсинг-студия.Така,че по-добре недей.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
това с нажежената игла хич не е вярно-особено за носа. Виж ся...тази част на носа която искаш да пробиеш е хрущял, бая ще ти е трудно сам/а.Недей рискува. Ако има някой по-опитен причтел можеш да му се довериш(въпреки че съм напълно против) По-добре изчакай до като отидеш в някой по-голям град-София, Варна, Пловдив, Стара загора и т.н. Няма смисъл да си опропастяваш носа само защото го искаш сега и веднага !Първоначално написано от vivian
човек като иска нещо ДЕЙСТВАПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ако искаш-давай!Ама после няма ние да сме виновни,че се е възпалило!Тва дето си го мислиш не е шега работа.Майката на една моя приятелка е медицинска сестра и са имали някакъв циганин дето сам си пробил езика.Резулатата-подуване и възпаляване.Имаш два вариянта-козметичен салон (по-добрия вариант) или да си го пробиеш сама и после да съжаляваш!Сама реши кое е по-разумно!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Е вие го изкарахте невъзможно тфа.
Не е така... но просто като нямаш никакъв опит не трябва да пробваш.
Иначе за девойката преди мене - извинявай, ама ти се опитваш да ни убедиш, че език и нос е едно и също ли? Език е много по-сложно да се пробие на правилното място. А и ме съмнява тоя циганин да се е грижил за пиърсинга си. Така че е мноооооого много различно.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!