.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: sbydnat syn ;(

daNciNg`baBbyY
    Guest

sbydnat syn ;(

Slu4i mi se neshto mnogo stranno onzi den.Sega shte vi razkaja na kratko,kato iskam samo da spodelq.
    Predi okolo mesec..nqma i tolkova...hodeh oshte s edno strahotno momche,koeto mi e pyrvata lubov.Hodihme 3 meseca,kato si4ko beshe idealno.Mnogo kofti svyrshiha neshtata i razdqlata ni beshe adski tejka,pone za men.Na nego sigurno ne mu puka,no kakto i da e.
    Onzi den patuvah s nashte i po vreme na patuvaneto sam se zagledala prez prozoreca i izvednyj si spomnih kak sam sanuvala sa6toto neshto.Pesenta koqto slu6ah togava,mqstoto ot kydeto minavahme...i si spomnih 4e dokato hodeh s moeto milo sanuvah tozi syn..kak patuvam i slu6am tazi pesen,kak gledam prez prozoreca i kak veche sa izminali nqkolko sedmici ot nashata razdqla Kakvo da vi kaja...prosto mi e super skapano i gadno.Nasalziha mi se o4ite i ne mojeh da povqrvam,4e tova e vyzmojno.Neznam kak taka se slu4i,no si beshe edin gaden sbydnat syn...kato si spomnih za nego i usetih kolko mnogo mi lipsva.

BahMaamu
    Guest
    Даи снимка mail GSM ще се уговорим тва онова и повярвай ми повече даже няма да се сетиш за него

леле мн гадно се е получило но не мислиш ли че този сън по някакъв начин ти е подсказвал за раздялата ви.понякога сънищата наистина се сбъдват

Guest
    4estno kazano i na men sa mi se sly4vali nqkvi ne6ta koito sam sanyvala ili mn silno sam iskala ..no ne moga da si go obqsnq .

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    казва се дежа вю - чувството. че си правил преди това нещо или си виждал нещо, случва се на всички
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си