Zdr na vsi4ki :P moqta istoriq na kratko e takava Predi nqkolko meseca imah vruzka s muj-27 a az sam na 18.Toi ima6e seriozna priqtelk ai kakto v pove4eto slu4ai az bqh drugata Slu4i se taka 4e tq razbra za men i 4 god im vruzka se razpadna.Toi ne sujalqva6e za ni6to koeto e napravil no na men mi stana kovti i se otdrupnah Mesec sled tova se zasqkohme na edno kade i zapo4na otnovo da mi se obajda da me tursi i tn.Ne iska da ima seriozna vruzka s men kazva 4e razbiraniqta ni po tozi vapros sa razli4ni nai ve4e zaradi razlikata v godinite Iska prosto da se vijdame ot vreme na vreme.Vseki den mi se obajda po nqkolko puti Sega negoviq priqtel haresva moqta priqtelka i se nalaga da izlizame zaedno toi su6to idva no imam 4uvstvoto 4e taka defakto ne6tata mejdu nas se zadulbo4avat a toi uj ne iska6e to4no tova i na men mi e mn tupo Priqtelkata mi i negoviqta priqtel sa sus su6tata vuzrastova razlika no toi qvno ne namira tova za problem.Kakvo da pravq az Neznam kakvo stava...Neznam dali tova e na hubavo ili lo6o Molqvi za nqkakuv komentar blagodarq predvaritelno i se OBICHAI TE