- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да постъпя с него...
Здравейте на всички!
Знам, че не ви е до проблемите на някой, който едва ли познавате, но наистина имам нужда от помощ!![]()
Има едно момче от нашия клас, което адски много обичам. Просто го обожавам, за мен той е единственият! Само че не знам той дали изпитва същото. Той си има гаджеОбаче това е само част от проблема. Още преди да тръгне с другото момиче, той ми правеше едни, как да кажа, намеци, че не е безразличен-прегръщаше ме, говореше ми мили неща, когато имахме час, в който той сядя до мен, ме галеше по кракът и т.н. Сега също го прави, всъшност не е спирал, въпреки че е "зает". Той вероятно знае, че го харесвам. Разбрал то е от начина, по който го гледам или от по-специалното ми отношение към него, все трябва да е разбрал. Как да му привлека вниманието, за Бога?!?
Приятелите ми твърдят, че той също ме харесва, защото много често си говорим, защото много често седим заедно в часовете и т.н. обаче за мен това не е довод! Искам по някакъв начин да му призная за чувтвата си, или да го накарам той да признае своите.
Не знам какво да правя!Имам нужда от вашата помощ, все някой от вас е имал същия проблем....
Boys and girls of every age wouldn't you like to see something strange?...Come with us and you will see...this, our town of Halloween...
mi bazni go we....kato te gu6ne se razhili i mu kaji "ei bezsramnik,nali si ima6 gadje,ko me zaka4a6" ili nqkva tapotiq ot toq sort s usmivka na lice,taka 4e uj da e na 6ega,no da razbere6 negovoto mnenie ili po4ni da obqsnqva6 kakva da si dobra,umna mila ....i neskromna(pak na maitap) i mu kaji 4e samo moje da sajalqva 4e te e izpusnal,prosto prou4i ne6tata 4rez laf4e i maitapi....raztqgai lokumi,nali si momi4e-v kravta mi e
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Директно го попитай.Кажи, че искаш да поговорите и го питай.Не може само шегички и закачки, само несериозни работи.Нали трябва да поговорите и да видите какво ще правите, въпреки че не се надявай много.Има момчета, на които им е най-добре да са си с две, а ако може те да му играят по свирката.Така че...говори с него и се изяснете.
Първоначално написано от ^__MiLkY__^
Какво толкова се чудиш?
Кажи му че го харесваш и толкова.
Ако не ти отвърне със същото зарежи го и готово.
![]()
![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Едва ли те харесва най-вероятно те изпозва. Знае че го хареваш и подържа такива чувства та ако остане сам да те изпозваПървоначално написано от ^__MiLkY__^
![]()
Живота е гаден!