Значи особено като седя дълго време на стол и не мога да се контролирам - постоянно пръцкам и то без да искам. Да ходя ли на лекар?
Mnogo zavisi s kakvo se hranish dali si pil antibiotici skoro i ot niakoi drugi neshta ... spodeli poveche ...
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
~egoistiC спомняш ли си когато ти имаше проблем какво посъветва тези които ще отговарят?:
Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е сега това определение важи за теб!
По темата:ами върви на доктор защото не ми се струва да е нормално.Предполагам че стомаха ти не е добре но незнам знезнам.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Докторът, на който трябва да отидеш е психиатър. Иначе, ако наистина съществува този проблем за теб, не яж толкова много. Бърз метаболизъм - много несмляна храна в дебелото черво -> ферментация/гниене -> отделяне на всевъзможни съединения, съдържащи се в несмляната храна!Първоначално написано от Анонимко
Don't tell me what I can or can't do !
много се шегувате нещо, ама човека пише от нужда а не за да му каже някой, че е за психиатър, просто не е редно да го насочвате към погрешни доктори![]()
ако пушиш може и това да е проблема .... при пушачите е по-често срещано питаи личния лекар ... другия варянт е гастрит (за това не съм сигурна дали е така , но съм сигурна че ще ме поправите ако греша ...)
^^ Не не неее .... ще падна от стола.![]()
![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Първоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕненененене
![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Има хапчета за намаляне на газовете ! Не виждам защо се притесняваш отиди в близката аптека попитай . Ако не яж по малко фасулИли просто се контролирай .
Хапчетата за газове спомагат за премахването на проблема, но нали се сещаш че все пак трябва да излязат отнякъде тея газове? Спокойно, по- притеснително е да нямаш газове...Първоначално написано от JaCkSpAr0y
Аз не казвам ,че ще заличат проблема ,но от това нищо да не прави това е решение нали ?Първоначално написано от Abigoria
Еее нее ,не мога![]()
![]()
Може ли да има такава тема?
![]()
И спрете да се обиждате,така ли сте възпитани?!По културно!
Бъди себе си!
то една приятелка прай така.нз дали си момиче амаа. за момиче ми харесва![]()
pukali ti az se razkam kudeto i kak mi padne
Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
![]()
![]()
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!