.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: 10 въпроса

Guest
    1.Обичате ли да гълтате? ne e svur6val dosega v ustata mi, no mislq da mu napravq tozi kef
    2.Харесва ли ви вкуса на спермата? ne znam
    3. Обичате ли груповия секс? ne sum praktikuvala nikoga
    4. Коя ви е любимата поза? doggy style
    5. Практикувате ли анален секс? ne
    6. Какво мислите за садо - мазо? ami bih se navila na beleznici, no bez nqkakvo o4evidno nasilie, vse pak da se zapazi udovolstvieto
    7. Харесва ли ви да се показвате голи пред повече от един човек? zavisi pred koi
    8. Възбуждате ли се повече ако ви гледат докато правите секс? ne mi se e slu4valo da go pravq pred drugi hora, kakto predpolagam i na pove4eto, koito pi6at tuk
    9. Правите ли си клизма преди анален секс? ne pravq analen
    10. Разкажете за най екстремният ви секс. na rabotata na edin ot roditelite mu

Повече от фен
    аз ако бях мумиче щях съм курва ама несъм.. :P

Guest
    аз ако бях мумиче щях съм курва Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ама несъм.. Razz

auuuu mi dobre 4e si mUm4e, sega sigurno si kurvar

Guest

lubov=brak-2 sme

1.Обичате ли да гълтате? -ami ne obi4ame ne nie priqtno
    2.Харесва ли ви вкуса на спермата? ami leko e mirizliv
    3. Обичате ли груповия секс? -sanuvame go
    4. Коя ви е любимата поза? az da sam otdolu i da si po4ivam ne e izkl i da si pospa nqkolko min dokato toi si deistva
    5. Практикувате ли анален секс? -vaiii nedeite go pravete adski maki ee-koito go kara da go pravite ima TUILA y gardite
    6. Какво мислите за садо - мазо? mn boli
    7. Харесва ли ви да се показвате голи пред повече от един човек? --obojavamee
    8. Възбуждате ли се повече ако ви гледат докато правите секс? ne mn se pritesnqvam i se sramyvam i se stisnqvam i se zarumenqvam(pr:domat)
    9. Правите ли си клизма преди анален секс?-zaadljitelno s edno sapun4e "duru"
    10. Разкажете за най екстремният ви секс-zna4i malko po dalga no za smetka na tova mn mn intr i zaintrigyva6ta i adski pou4itelna!-zna4i az q krastih-"krave6ki vik"i taka..edin weekend az i moq intimen partnior..re6ihme da se razhodim u gorata s kolata..i otidohme kam 22:00(tolkova kasno 6toto bqhme si zamislili da praim tam lubov..nali taka po romanti4no)..taka i po4nahme da se lubim..i izvednaj kat mi re4i-dai otzad..az NEEEEEEEE a toi ako ne mi dade6 tyk 6te te ostavq da te izdqdat 4akalite...ne se smeite tova ne e bazik..(kaza go qdosan)..oba4e az vzeh da reva..oba4e toi ne se smili..i izvednaj mi go nababani..v gaza..az vikanh AAAAAAAAA a toi prodalji da deistva analno..az pla4a..toi RAGA..kajete mi drugari..vie na moe mqsto-bihte li poglednali takava BRUDQGA? AA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си