- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Бог?
Абе според тоя пич бог нямаПървоначално написано от quench
![]()
хъхъ..
По тема, в която науката е отделно от духовното.. по краткия начин да го обясняПървоначално написано от Muse_of_Madness
. Защото мога да ти кажа, че много учени са стиганали до заключението, че има някава висша сила и не всичко е само суха материя, която се задвижва от самосебе си.
Вярвам... а в какво... няма значение![]()
ne i ni6to ne moje da me nakara da povqrvam
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
защото чрез философията до никъде не стигаш, а се въртиш в затворен кръг.Първоначално написано от TheNightRider
А това аз Дарвин и Айнщайн и аз го знам.
Доколкото знам, Айнщайн само се опитва да го докаже. Май не успява. А и е бил силно религиозен, следователно не е бил безпристрастен.![]()
И ти ли си с вижданията, че Бог е във всичко и той е началото и края ?
Та, все пак кажи за Айнщайн![]()
Добрем. Явно пак ще трябва да питам чичко Гуугъл. Лека вечер. Дано този път заспя, че тази гледка от Поликлиниката още е пред очите ми.![]()
Никой не вярва в Бог,докато не опре ножа до кокала му!И после се чуди защо Господ не му помага!
ПП:Куенчи,пише се илЮминати бе,пиле!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Аз не се чудя защо Господ не ми помага. Обвинявам себе си или друго човешко същество за случилото се. А понякога и няма виновни. Но все пак имам акъл и поне в един следващ момент анализирам нещата, а не моля Господ да ми помага.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Незачитам нито един бог. Слабо ме интересуват темите свързани с бог, църква и тем подобни.
Какво бива той по твоите виждания?Първоначално написано от TheNightRider
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
пфф романтики...Стига пози бе,мъртва курво,истината е,че всички вярват в Бог,когато имат нужда от него!!!!!Първоначално написано от `Death`Whore``
^ и кога бих имал нужда от него?![]()
хм, аз си признавам, че когато ме изкарат от нерви, казвам "о,боже" - но гледам да не изричам името на съмнителни идолиПървоначално написано от exploitedteen
Аз вярвям, въпреки че не съм много набожна. Смятам, че все пак има нещо по-висше от нас и всеки го нарича по различен начин. Всъщност не е толкова важно да си религиозен, колокотo да вярвяш нещо и това да ти дава опора в тежък момент.
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
А моя милост го споменава по време на приятни изживявания.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Вярвам в Бог - обаче трябва да се вярва не с разума а със сърцето / защото чевишкия ум е прекалено немощен за да си обясни всичко чрез разума / затова има невярващи защото те се опитват да си обяснат вярата с разум а не да почустват със сърце те търсят някакви чудеса и знамения за да повярват но всичко около нас и самия ни живот не е ли чудо ,а и Бог е казал че само този който не ме е видял и е повярвал само той е блажен.
Вярвам че има някфа сила дето се опитфа сутрин да ме дигне...и т.н. ама не е майка...![]()
![]()
Вече съм загубила каквато и да е вяра..ка моли в Бог!!!
А ти изобщо знаеш ли значението на думата "егоист"????Първоначално написано от _donna_
ка моли да не знаем![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни