.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в Бог?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не знам

9 12,86%
  • Не

21 30,00%
  • Да

40 57,14%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Супер фен Аватара на _donna_
    И рече Бог "НЕКА БЪДЕ РОК"

Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Цитирай Първоначално написано от Отчето
    Скъпи деца, Бог се грижи за всички хора (не само вярващите), Библията многократно споменава за това (нпр. "Благ е Господ към всички; И благите Му милости са върху всичките Му творения." Псалми 145:9). Нещо повече: Бог помага дори когато човек Го отрича.
    Господине, свещеник ли сте?
    Не, но това не пречи на вярата ми.
    1. В начало Бог сътвори небето и земята.
    1. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.
    2. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.
    3. И сътвори Бог всякакъв вид животни-влечуги.И видя Бог,че това е добро.

е кат не си свещеник кво се рЕдиш?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Скъпи деца, Бог се грижи за всички хора (не само вярващите), Библията многократно споменава за това (нпр. "Благ е Господ към всички; И благите Му милости са върху всичките Му творения." Псалми 145:9). Нещо повече: Бог помага дори когато човек Го отрича.
    Господине, свещеник ли сте?
    Не, но това не пречи на вярата ми.
    Колко сте годишен? Това форумче е безбожно местенце, от мен да знаете.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Колко сте годишен? Това форумче е безбожно местенце, от мен да знаете.
    завързваш добро познанство с господина,а?

Мега фен Аватара на quench
    Help me, an old priest is trying to become intimate with me!

Padre, are you a hypocrite?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Куенчи-пак ти казвам,прекалено е нагло(типично,като за уж комунист) да се опитваш да обясниш всичко с две-три теории...Просто приеми,че действителният свят е много по-различен от този,който обикновеният човек си преставя!
    А да те попитам един още по-есенциален въпрос: кому е нужно да знае смисъла на Вселената (който всъщност е 42) и кой печели от това да се създават теории и хипотези за Бог/Майка Гайа и т.н.?

Мисля, че не ти е стигнал интелектуалния потенциал и до ден днешен да разбереш кое стои в основата на моята гледна точка, но това е, защото си като баба с 2 зъба останали - навиваш и навиваш само около едно и също, без да се замисляш или да се опитваш да вмъкнеш нов елемент в разсъжденията си.
    Пиле,пак пикаеш срещу вятъра!Въобще не ми дреме,на кой му трябва да знае произхода на Вселената.Просто казвам,че хората в момента знаят точно толкова колкото преди 200 години.Единствената разлика между тогава и днес е,че "мозъците" днес знаят със сигурност,че не знаят нищо,а не се заблуждават както предците им...И за това е прекалено тъпо(в същност предвид източника не е толкова странно) да се отрича Бог!
    А ако в основата на твоята гледна точка седи числото 42 значи трябва да се замислиш дали аз съм този,на който не му достига умствен потенциал...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Разбира се,че вярвам!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

А ако в основата на твоята гледна точка седи числото 42 значи трябва да се замислиш дали аз съм този,на който не му достига умствен потенциал...
    нелош спор сте си подхванали.
    зиези,защо пък да не вярва в 42,ти вярваш в положителната еволюция и умственото развитие на човешката раса. = )

/"вярва" образно казано/

Мега фен Аватара на quench
    Куенчи-пак ти казвам,прекалено е нагло(типично,като за уж комунист) да се опитваш да обясниш всичко с две-три теории...Просто приеми,че действителният свят е много по-различен от този,който обикновеният човек си преставя!
    А да те попитам един още по-есенциален въпрос: кому е нужно да знае смисъла на Вселената (който всъщност е 42) и кой печели от това да се създават теории и хипотези за Бог/Майка Гайа и т.н.?

Мисля, че не ти е стигнал интелектуалния потенциал и до ден днешен да разбереш кое стои в основата на моята гледна точка, но това е, защото си като баба с 2 зъба останали - навиваш и навиваш само около едно и също, без да се замисляш или да се опитваш да вмъкнеш нов елемент в разсъжденията си.
    Пиле,пак пикаеш срещу вятъра!Въобще не ми дреме,на кой му трябва да знае произхода на Вселената.Просто казвам,че хората в момента знаят точно толкова колкото преди 200 години.Единствената разлика между тогава и днес е,че "мозъците" днес знаят със сигурност,че не знаят нищо,а не се заблуждават както предците им...И за това е прекалено тъпо(в същност предвид източника не е толкова странно) да се отрича Бог!
    ти като капиталист или като националсоциалист ще се държиш? ако искаш, наречи го и национализъм, ако те е страх да се наречеш нацист - но идеята е - ти искаш доброто на народа си, или искаш ти да си на върха и всички да ти лижат подметките, а ти да твърдиш, че El Presidente се грижи за народа?

всъщност, ако трябва да съм честен, ти никога не си казвал накъде залиташ - изказвал си някви частични мнения по някви отдалечени теми, 2-3 заучени фрази тип "Да живее България!" с огнен патос в очите - но не сме били свидетели на разкриване на твоите идеи

пиле мое
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Град
    sf
    ne,ne vqrvam v Bog! no vqrvam v izvunzemni! naistina vqrvam!
    imam si i vuobrajaem priqtel,kazva se Rudi!

Град
    Utopian future state
    Вярвам, проблем?

Супер фен Аватара на Exothermic
    А ле искам да ви питам, вие вярвате ли в Бог?...
    50:50 и да, и не!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Голям фен Аватара на Ziezi
    ти като капиталист или като националсоциалист ще се държиш? ако искаш, наречи го и национализъм, ако те е страх да се наречеш нацист - но идеята е - ти искаш доброто на народа си, или искаш ти да си на върха и всички да ти лижат подметките, а ти да твърдиш, че El Presidente се грижи за народа?

всъщност, ако трябва да съм честен, ти никога не си казвал накъде залиташ - изказвал си някви частични мнения по някви отдалечени теми, 2-3 заучени фрази тип "Да живее България!" с огнен патос в очите - но не сме били свидетели на разкриване на твоите идеи

пиле мое
    ъъъ това какво общо има с темата?Отново бегъл опит да прикриеш некомпетентността си?

И все пак-никога не съм се смятъл за нацист...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Вярвам,разбира се ... макар и да не е доказано

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    В кой от сичките богове? Всъщност съм склонен да вярвам в съседите на горния етаж, а не на оня там горе дет уж знае сичко и ни обича пък после ни праща в ада. Голям батак а? Пък и кат е толкзо готин поне да ми беше спасил кучето.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Да вярвам
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Kill the kifla co.
    Да
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бог е един. Ти да си беше спасил кучето. Бог не ни освобождава от отговорност.
    Мрън мрън мрън. Само общи приказки слушам. Тука сичките станахте мн набожни а 50% от вас твърдят че мразят или нйа-малнюкото не искат да живеят разни самоубииства и т.н. Вярата е за човек който не може сам да си помогне.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Бог е един. Ти да си беше спасил кучето. Бог не ни освобождава от отговорност.
    Мрън мрън мрън. Само общи приказки слушам. Тука сичките станахте мн набожни а 50% от вас твърдят че мразят или нйа-малнюкото не искат да живеят разни самоубииства и т.н. Вярата е за човек който не може сам да си помогне.
    Понякога е така, но друг път не е. Аз не вярвам щот съм изпаднала в някакво тежко положение.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Вярвам,разбира се ... макар и да не е доказано
    научно доказателство ли искаш?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    къде е снимковия материал?? искам черно на бяло висчко да е доказано
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Padam si ateist. Za6to da vqrvam v ne6to koeto po nikakuv na4in ne e dokazano 4e su6testvuva ? Nqkoi da go e vijdal i da e ubeden v dumite si i pred sebe si 4e naistina go e vijdal za da moje da potvurdi 4e su6testvuva ? Religiqta e ne6toto na koeto 4ovek trqbva d a se opira za6toto ako ne vqrva 4e ima jivot sled smurtta bi se srinal Vsi4ki drugi jivotni nqmat 4uvstvo za smurt i strah ot neq dokato 4ovekut ima...eto za6to trqbva po nqkakuv na4in da kompensira i da se upovava na ne6to vupreki 4e to moje i da ne e vqrno
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

^И Хитлер е нашият Бог, нали? Той е решил кои да живеят и кои не хъхъ...:>
    Не, не вярвам. Ако ще вярвам във вашия Бог, тогава ще мога да вярвам и в моите Богове

Padam si ateist. Za6to da vqrvam v ne6to koeto po nikakuv na4in ne e dokazano 4e su6testvuva ? Nqkoi da go e vijdal
    да си виждал надеждата,обичта,омразата, ъздуха?
    ти сигурно не си виждал и африканския вожд умрял преди 200 години в еди кое си село,но това не значи,че не съществува.

плюс това вярата в Бог или вярата в Нещо е точно за това.
    вярата създава нещото.простичък е смисълът й,да търсиш опора,да си даваш сам кураж.а вяра в доказано съществуващи неща не може да има-те така или иначе си съществуват.все едно да вярваш във масата,стола,дървото и т.н..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си