- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Бог?
Не, но това не пречи на вярата ми.Първоначално написано от Muse_of_Madness
1. В начало Бог сътвори небето и земята.
1. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.
2. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.
3. И сътвори Бог всякакъв вид животни-влечуги.И видя Бог,че това е добро.
Колко сте годишен? Това форумче е безбожно местенце, от мен да знаете.Първоначално написано от Отчето
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
завързваш добро познанство с господина,а?Колко сте годишен? Това форумче е безбожно местенце, от мен да знаете.![]()
Help me, an old priest is trying to become intimate with me!![]()
Padre, are you a hypocrite?![]()
![]()
Пиле,пак пикаеш срещу вятъра!Въобще не ми дреме,на кой му трябва да знае произхода на Вселената.Просто казвам,че хората в момента знаят точно толкова колкото преди 200 години.Единствената разлика между тогава и днес е,че "мозъците" днес знаят със сигурност,че не знаят нищо,а не се заблуждават както предците им...И за това е прекалено тъпо(в същност предвид източника не е толкова странно) да се отрича Бог!Първоначално написано от quench
А ако в основата на твоята гледна точка седи числото 42 значи трябва да се замислиш дали аз съм този,на който не му достига умствен потенциал...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Разбира се,че вярвам!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
нелош спор сте си подхванали.А ако в основата на твоята гледна точка седи числото 42 значи трябва да се замислиш дали аз съм този,на който не му достига умствен потенциал...
зиези,защо пък да не вярва в 42,ти вярваш в положителната еволюция и умственото развитие на човешката раса. = )
/"вярва" образно казано/
ти като капиталист или като националсоциалист ще се държиш? ако искаш, наречи го и национализъм, ако те е страх да се наречеш нацист - но идеята е - ти искаш доброто на народа си, или искаш ти да си на върха и всички да ти лижат подметките, а ти да твърдиш, че El Presidente се грижи за народа?Първоначално написано от Ziezi
всъщност, ако трябва да съм честен, ти никога не си казвал накъде залиташ - изказвал си някви частични мнения по някви отдалечени теми, 2-3 заучени фрази тип "Да живее България!" с огнен патос в очите - но не сме били свидетели на разкриване на твоите идеи
пиле мое![]()
ne,ne vqrvam v Bog! no vqrvam v izvunzemni!naistina vqrvam!
imam si i vuobrajaem priqtel,kazva se Rudi!![]()
Вярвам, проблем?![]()
50:50 и да, и не!А ле искам да ви питам, вие вярвате ли в Бог?...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ъъъ това какво общо има с темата?Отново бегъл опит да прикриеш некомпетентността си?Първоначално написано от quench
И все пак-никога не съм се смятъл за нацист...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Вярвам,разбира се ... макар и да не е доказано![]()
В кой от сичките богове? Всъщност съм склонен да вярвам в съседите на горния етаж, а не на оня там горе дет уж знае сичко и ни обича пък после ни праща в ада. Голям батак а? Пък и кат е толкзо готин поне да ми беше спасил кучето.
Да вярвам
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Мрън мрън мрън. Само общи приказки слушам. Тука сичките станахте мн набожни а 50% от вас твърдят че мразят или нйа-малнюкото не искат да живеят разни самоубииства и т.н. Вярата е за човек който не може сам да си помогне.Бог е един. Ти да си беше спасил кучето. Бог не ни освобождава от отговорност.
Понякога е така, но друг път не е. Аз не вярвам щот съм изпаднала в някакво тежко положение.Първоначално написано от w0sh
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
научно доказателство ли искаш?Първоначално написано от sinful`girl
![]()
къде е снимковия материал?? искам черно на бяло висчко да е доказано![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Padam si ateist. Za6to da vqrvam v ne6to koeto po nikakuv na4in ne e dokazano 4e su6testvuva ? Nqkoi da go e vijdal i da e ubeden v dumite si i pred sebe si 4e naistina go e vijdal za da moje da potvurdi 4e su6testvuva ? Religiqta e ne6toto na koeto 4ovek trqbva d a se opira za6toto ako ne vqrva 4e ima jivot sled smurtta bi se srinalVsi4ki drugi jivotni nqmat 4uvstvo za smurt i strah ot neq dokato 4ovekut ima...eto za6to trqbva po nqkakuv na4in da kompensira i da se upovava na ne6to vupreki 4e to moje i da ne e vqrno
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
^И Хитлер е нашият Бог, нали? Той е решил кои да живеят и кои не хъхъ...:>
Не, не вярвам. Ако ще вярвам във вашия Бог, тогава ще мога да вярвам и в моите Богове![]()
да си виждал надеждата,обичта,омразата, ъздуха?Padam si ateist. Za6to da vqrvam v ne6to koeto po nikakuv na4in ne e dokazano 4e su6testvuva ? Nqkoi da go e vijdal
ти сигурно не си виждал и африканския вожд умрял преди 200 години в еди кое си село,но това не значи,че не съществува.
плюс това вярата в Бог или вярата в Нещо е точно за това.
вярата създава нещото.простичък е смисълът й,да търсиш опора,да си даваш сам кураж.а вяра в доказано съществуващи неща не може да има-те така или иначе си съществуват.все едно да вярваш във масата,стола,дървото и т.н..