- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Бог?
Da ne iska6 da mi kaje6 4e moje da se vqrva samo v nematerializirani ne6taПървоначално написано от _donna_
Mn. glupavo bi bilo ?!No sus si4kite "vuzduh liubov..." i t.n. ima6 dopirini to4ki a s bog ima6 li ?
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
хаха, неПървоначално написано от Ziezi
просто си защитник на идеи, които винаги са служели на дадена клика да управлява цели народи и да ги експлоатира
а заяждането относно идеите ти идва оттам, че когато става дума за сериозните теми, по които се дрязгаме, всичко има значение
например, че се увеличават шансовете да се появи един лидер, който да фанатизира вярващият народ и да го командва като марионетка
което пък значи, че не можеш просто да кажеш, че правиш или вярваш, трябва да се доказваш на всякак крачка
човек, който обича народа си, няма да е защитник на гледни точки, косвено или пряко свързани с "юздите", които властимащите му налагат, за да го впрегнат в каруцата
![]()
ами по принцип хората,които вярват в къщите,колите,парите си..ги наричат ограничени.не че не можеш да вярваш в каквото си искаш.Da ne iska6 da mi kaje6 4e moje da se vqrva samo v nematerializirani ne6ta Mn. glupavo bi bilo ?!No sus si4kite "vuzduh liubov..." i t.n. ima6 dopirini to4ki a s bog ima6 li ?
но няма да е точно ВЯРА,а някакъв вид увереност,опора..
някои хора нямат допирни точки с обичта например..
а доста хора имат много по-силно усещане и вяра за Бог,
отколкото други имат допирни точки със семейството си например..
всичко си е до хората..
Ne stava duma za tova. Ide re4 za tova 4e ne moje6 da dokaje6 4e Bog su6testvuva po na4ina po koito moje6 da dokaje6 4e su6testvuva vuzduhaПървоначално написано от _donna_
...horata mogat d aimat use6tane no ne m0gat da sa 100% sigurni 4e su6testvuva ( drug e vuprosa koi kolko e vqrva6t no kato cqlo nqma na4in za dokazvaneto mu i zatova Bog ostava po skoro deja vu
( nz dali se pi6e taka
) )
Ubeden v dadeno ne6toПървоначално написано от _donna_
I v nqkoi aspekti ne podlaga6t sigurniq fakt na sumnenie
![]()
ImennoПървоначално написано от TheNightRider
, no za sujalenie nqkoi hora ne go podlagat
V gazyksata si du6icaПървоначално написано от Sam90
Nqa lo6y
![]()
*gayskata
пфф..ти или не разбираш или се правиш,че не разбирашImenno , no za sujalenie nqkoi hora ne go podlagat
разликата между вярата и печените картофи с лютеница ..