Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
УУУУФ, пълно е с такива теми... Лунатрик нека не осира и тази с голеемия си професионализъм. Като знак на благодарност и аз ще се държа настрани.

Мило момиче, не мисли, че знаеш всичко, защото си прочела някоя друга книга. Лунатрик знае много повече от теб и може да си прави анализи не на базата на книжки, а на опит.Ти нямаш такъв опит.И не се сърди като ти казват малка.Няма нищо лошо в това, но не се мъчи да се пишеш да много знаеща.

А иначе съм атеистка.Не вярвам в богове и догми.Религията е създадена, за да маниполира масите.Мисля, че е изиграла своята роля в миналото, но просто няма място в бъдещето.
Защо всичко си беше наред в този форум преди да си кажа годините? Сега всички ми се нахвърляте, задето имам наглостта на тази възраст да не ходя по гаджета и да не плещя само за сладура от осми клас.
Относно Лунатрик-налииии, де да беше като Куенч, Експлойтед и Роската(засега само за тях се сещам, но има и други като тях във форума) или половината потребители във форумите за сатанизъм, въобще хора, които ме превъзхохдат по интелект и знания в пъти, в хиляди пъти, и на които съм се научила да се прекланям и да се възхищавам, с които винаги бих отделила време да общувам, надявайки се да ми предадат малко от техния интелект... Ако Лунатрик се смята за равен на тях първо трябва да ме бие в някой спор, както гореспоменатите правят чеестичко...