.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпрос

Елиана
    Guest

Въпрос

Най добрата ми приятелка си има сериозно гадже и от един месец насам ме навива да правим тройка ( тя, приятеля и и аз) незнам дали да се съглася. Приятеля и е супер тя също , но ме е малко страх защото ми се вижда малко хард и неморално, но от друга страна какво толкова сигурно ще е супер. Дайте съвет какво да направя.

Guest
    не бих

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    men mi e mnogo interesno kak taka vse se namirat hora koito da pitat da spq li s tozi,da spq li onzi,da si napravq li parviq pat i t.n. pri polojenie che tova sa neshta za koito otgovornost nqma da nosi nikoi osven tqh.tova e vapros na lichen izbor i e spored tova dali go iskash ili ne....sega ako ti neshtesh da pravish toika ama az ti kaja da pravish she go napravish li,samo shtoto nqkva nepoznata ot edin forum taka ti e kazala?pomisli sama ne chakai nqkoi da reshava vmesto tebe...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    Действай !!! К'ъв морал те гони в 21 век

Пенчо
    Guest
    Лелееее к'ви к***и има в тоя форум

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от Елиана
    Най добрата ми приятелка си има сериозно гадже и от един месец насам ме навива да правим тройка ( тя, приятеля и и аз) незнам дали да се съглася. Приятеля и е супер тя също , но ме е малко страх защото ми се вижда малко хард и неморално, но от друга страна какво толкова сигурно ще е супер. Дайте съвет какво да направя.
    викнете ме и мене и да си направиме четворка

Супер фен
    Че защо не?Щом приятелката ти е съгласна,че и сама ти предлага,се навии
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Че защо не?Щом приятелката ти е съгласна,че и сама ти предлага,се навии :D

Тъпо е!Ако ти правиш 3-ка с гаджето ти и някоя твоя приятелка няма ли да ти е кофти, че той е бил и с нея?Аз нещУ не ги одобрявам тия неща ... Мен ако питаш не го прави.После как ще ги погледнеш тия хора в очите? Пф ... ама пък ти си решаваш де ... няма мен да еб*т :)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако си убедена, че няма да ви се развали приятелството, давай

Guest
    Абе ако пак ще си останете приятелки давай
    Ще е яко изживяване

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Че защо не?Щом приятелката ти е съгласна,че и сама ти предлага,се навии

Тъпо е!Ако ти правиш 3-ка с гаджето ти и някоя твоя приятелка няма ли да ти е кофти, че той е бил и с нея?Аз нещУ не ги одобрявам тия неща ... Мен ако питаш не го прави.После как ще ги погледнеш тия хора в очите? Пф ... ама пък ти си решаваш де ... няма мен да еб*т
    Точно.Няма да мога да се примиря с мисълта,че е бил и с нея!Ужас,дори не си го представям!

Guest

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от Елиана
    ае ние къв съвет да ти дадем ве. Или искаш или не искаш, твоя си работа, ние ли да решим вместо тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си