.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Как да......?

Guest

Как да......?

Как да си разширя ануса за да ми е по приятно като правя анален секс?

Град
    София
    Ми то трябва да тренираш непосредствено преди акта така или иначе ще трябва да буташ нещо вътре така че по добре приятеля ти га прави

Guest
    бъркай вътре с пръсти

Guest
    Остави това на приятеля ти. Ако е опитен така ще го направи, че изобщо няма да усетиш болка, но ако е неопитен по добре не му давай щот може и да те боли доста =D>

Guest

Re: Как да......?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Отвърташ душа такаче да остане само мъркуча, намазваш го със сапун, след това внимателно и бавно си го вкарваш отзад, пускаш леко водата като бавно я засилваш. Лека по лека започваш да усещаш водата как влиза в теб, пълниш до като можеш да държиш, след това спираш водата, дърпаш мъркуча и тияаш кум тоалетната.
    Правиш това 3 -4 пъти, след това взамаш някакъв крем мажеш си ануса, бъркаш вътре с един пръст после с два, три и си готова.

Mi prascheta sa mu rabotata prijipno nqma dr variat

Guest

Отвърташ душа такаче да остане само мъркуча, намазваш го със сапун, след това внимателно и бавно си го вкарваш отзад, пускаш леко водата като бавно я засилваш. Лека по лека започваш да усещаш водата как влиза в теб, пълниш до като можеш да държиш, след това спираш водата, дърпаш мъркуча и тияаш кум тоалетната.
    Правиш това 3 -4 пъти, след това взамаш някакъв крем мажеш си ануса, бъркаш вътре с един пръст после с два, три и си готова.
    Добре звучи но не е ли малко опасно???

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Освен това има и пози по време на секс, които помагат за по-голямо разтваряне.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Освен тоа има и пози по време на секс, които помагат за по-голямо разтваряне.
    Моля обясни ми повече???

Мариетка
    Guest
    Със свещ или нещо не много дебело отначало и после с по дебело и така. Поне аз като бях малка така направих. ИЛИ просто си купи вибратор за анален секс.

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Мариетка
    аз като бях малка така направих.

Сега остава да кажеш, че си голяма /на 14/ и ще падна от смях /добре, че съм седнала, ама пак не е гаранция, че няма да падна /

Биляна
    Guest

Добре звучи но не е ли малко опасно???
    Неби трябвало все пак това си е като клизма, а клизмата не е опасна

Guest
    пъхни гъзроразширител нещо като реброразширителя е, но за задници почваш да въртиш лоста и ще усетиш деформиране на таза. айде честито като седнеш да караш колело и ше потъваш додолу.

Guest

С ТЕЛ ХАХАХАХ ИЛИ КАРАЙ КОЛЕЛО БЕЗ СЕДАЛКА

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Моля обясни ми повече???
    "Aрбалет" - тя се опира на леглото с гърди, вдига високо таза си и широко разтваря задните си бузи, като подлага таза си на ударите на мъжа и така направлява члена дълбоко в тялото си. Умелото използване на "Aрбалет" избива искри в очите на жената и я докарва до максималния екстаз на удоволствието. Съзнанието я напуска и тя изцяло опознава съвършенството на любовта.

Прочети Кама Сутра. Там има интересни неща.

Guest
    Моля обясни ми повече???
    "Aрбалет" - тя се опира на леглото с гърди, вдига високо таза си и широко разтваря задните си бузи, като подлага таза си на ударите на мъжа и така направлява члена дълбоко в тялото си. Умелото използване на "Aрбалет" избива искри в очите на жената и я докарва до максималния екстаз на удоволствието. Съзнанието я напуска и тя изцяло опознава съвършенството на любовта.

Прочети Кама Сутра. Там има интересни неща.
    Мерси много
    Още довечера ще я пробвам тази поза. Дано да има ефект.
    И само още един въпрос ако не е много нахално от моя страна какви лубриканти да използвам? благодаря

Guest
    triple-sss много ти благодаря за съвета. Снощи с пиятеля ми пробвахме точно това което каза и стана, изобщо не ме боля беше върха, направо супер. Нямам търпение пак да го направя, но този път ще пробвам и онова с душа, звучи ми възбуждащо \/ \/ \/ \/ \/ \/

Guest
    Abe mome ti si ebati kurwi4kata dolnoprobna. Na kolko godini si 4e prawi6 takiwa raboti.
    Stegnete se malko be hora tova moralno li e be?
    Kakvo stava s dne6nite deca, napravo sam potresen!!!

Guest
    Abe mome ti si ebati kurwi4kata dolnoprobna. Na kolko godini si 4e prawi6 takiwa raboti.
    Stegnete se malko be hora tova moralno li e be?
    Kakvo stava s dne6nite deca, napravo sam potresen!!!
    Абе ти да не си няк'ъв отец, че да ми държиш морал.
    Да не би да живеем в средновековието
    21 век сме всеки има право на избор

triple-sss RULZ

Guest
    triple-sss много ти благодаря за съвета. Снощи с пиятеля ми пробвахме точно това което каза и стана, изобщо не ме боля беше върха, направо супер. Нямам търпение пак да го направя, но този път ще пробвам и онова с душа, звучи ми възбуждащо \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Evalata be kote. Samo taka!!! Iako neznam na kolko godini si no prodalzavai

С ТЕЛ ХАХАХАХ ИЛИ КАРАЙ КОЛЕЛО БЕЗ СЕДАЛКА

ХАхахахахааххаха Копеле къртиш ХАХАХА ахахахаах ХАхахахаа СМЕХ !!! Брау пич хахахахаха
    ... k33p w@lkinG ...

Само да ви светна, че тази поза "Арбалет" всъщност е задна прашка и ако сте правили секс, ще знаете, че по време на нея вагината е по-тясна, следователно и анусът ще се стегне.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

sas botilka ???
    ......................................

пъхни гъзроразширител нещо като реброразширителя е, но за задници почваш да въртиш лоста и ще усетиш деформиране на таза. айде честито като седнеш да караш колело и ше потъваш додолу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си