.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Как да......?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    triple-sss много ти благодаря за съвета. Снощи с пиятеля ми пробвахме точно това което каза и стана, изобщо не ме боля беше върха, направо супер. Нямам търпение пак да го направя, но този път ще пробвам и онова с душа, звучи ми възбуждащо \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Хахаха Значи все пак ти пръснаха задника, бравос давай в същия дух докато станеш на кофа и да ходиш по голяма нужда като конете хахахахахах

Guest
    Нямам търпение пак да го направя, но този път ще пробвам и онова с душа, звучи ми възбуждащо \/ \/ \/ \/ \/ \/
    А така! а след това може да минеш направо и на пожарогасител!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    triple-sss много ти благодаря за съвета. Снощи с пиятеля ми пробвахме точно това което каза и стана, изобщо не ме боля беше върха, направо супер. Нямам търпение пак да го направя, но този път ще пробвам и онова с душа, звучи ми възбуждащо \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Evalata be kote. Samo taka!!! Iako neznam na kolko godini si no prodalzavai
    На 16, почти 17. Радвам се, че помогнах.

a tezi top4eta po izbesni kato beads pomagat i te nali ne sam probvala no mi e lubopitno i nikoi ne kaza nesho za lubrikantite ima li nqkakav po specialen za analen sex ili nqkoi po mazen?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ползвай свинска мас.
    ^^^
    Бургас <3

с анален разширител, носиш го постоянно и ще стане. Абе ръгай постоянно нещо отзад, все ще се разшири някога

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    темата е от 2007

но е сполучлива
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ;5860957
    Остави това на приятеля ти. Ако е опитен така ще го направи, че изобщо няма да усетиш болка, но ако е неопитен по добре не му давай щот може и да те боли доста =D>
    + 1 И аз мисля така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си