.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Guest

задължителен ли е секса в една връзка

задължителен ли е секса в една връзка и бихте ли изоставили някоя щото не иска да правите секс

Guest
    1. по принцип е задължителен и това скрепява връзката.......когато се обичат 2. ма души винаги ще се стигне до секс рано или късно А ако някой не иска значи не обеча другия досатъчно!когато има любов има и секс

Guest
    Задължителен е естествено. Без секс - за каква връзка говорим? По принцип, когато обичаш някого силно - сексът е просто допълнение към тези чувства. Когато обаче сексът не върви, или просто не си пасват - и самата връзка е обречена, въпрос на време...Така че - обичайте се, правете секс, бебета и ....

Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]Задължителен е естествено. Без секс - за каква връзка говорим? По принцип, когато обичаш някого силно - сексът е просто допълнение към тези чувства. Когато обаче сексът не върви, или просто не си пасват - и самата връзка е обречена, въпрос на време...Така че - обичайте се, правете секс, бебета и ....
    to4no taka ............ :P no nikoi nemoje d ate zadalji s koi pravi6 seks no se pak za da stabilna vruzkata e po dobre da ima sex hihihi........
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

Guest
    според мене тая теме е номер едно,а и наистина ме интересува.Просто ми е интересно

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    mislq 4e sex-a sastavna 4ast na lubovta...ako nqma sex tova zna4i 4e lupovta ne e palna ne moje

Зависи от годините...На по 13-14-15 може и да не е задължителен, но после...просто няма начин.
    А пък и до секс рано или късно ще се стигне.
    Нали това показва, че се привличате и физически и т.н., а ако го няма това привличане...връзката е обречена (според мен).
    Въпреки че някои хора имат връзки и без секс (дори и да са над 15-16) и това не им пречи...Друг е въпроса, че те просто не са си "исконсумирали" връзката. :P Щом не им е писнало само да се държът за ръчичка и да се гушкат и целуват - тяхна си работа. Те губят - никой друг.

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    seksa ne e zaduljitelen no e osnovnoto v edna vryzka.az li4no ne bih zarqzala nikoi koito ne iska da pravi sex..shtqh da go nakaram da posika
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Guest
    Както може да има секс без връзка, така може да има и бръска без секс. Няма невъзможни неща!

Фен
    Град
    Sofia
    1.Ами повечето хора затова си намират гаджета за да има земи земи.
    2.Ако не сте на много години не бързайте нема каде да избега.
    3.Винаги има Начин - Няма невъзможни неща(Иван и Андрей).
    4.Алкохола прави чудеса хаахха.
    5.Няма смисъл да я зарязваш ще стигнете до разбирателство .(Дано)

Неграмотните също са хора!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]1. по принцип е задължителен и това скрепява връзката.......когато се обичат 2. ма души винаги ще се стигне до секс рано или късно А ако някой не иска значи не обеча другия досатъчно!когато има любов има и секс
    [B]aneD е много кефещ Ч И Ч К О

И на двата въпроса отговорът е "да", само за втория ще ми трябва доста време, за да "скъсам", щото надеждата умира последна.
    Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    задължителен ли е секса в една връзка - do nqkakva stepen e zaduljitelen .. e ako si na 13,14 ili 15 godini ne e 4ak tolkova zaduljitelen .. bez tova kogato si na tolkova godini ne vinagi vruzkite ti sa mnogo seriozni..
    бихте ли изоставили някоя щото не иска да правите секс - ne .. 4ak puk tolkoz... bih go iz4akala da stane gotov da pravi sex.. ili bih go provokirala da si go poiska
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

spored men moje da ima vrazka bez sexs,zashtoto ako i dvamata ste na po-malko ot 16 godini i ako tq ne iska da pravite sex - ne e nujno da q zarqzvash ,vsi4ko idva s vremeto si!

ILI CHE TE EBEM-ILI CHE TE BIEM

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    Без секс няма истинска връзка!максимум един месец и после яж ми х.я !!!!Пич не и даваи да те върти.Веднъж почне ли-спирка няма!ако не ти пуска-бии и шута!Аз не съм Чикист.Аз съм културист :P
    Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.

Ти можеш ли да правиш свирки?
    - Не, не мога!
    - Нищо, ти го лапни пък колкото можеш

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Ами не е задължителен, но винаги се стига до него. Пък и това до някаква степен е изказване на любов!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Edan vrazka bez sex moje i da prokopsa ma samo v na4aloto.Sled tova prosto nevazmojno pone spored men
    "Freedom is the right of all sentient beings."
    "Experience is the benchmark of maturity."
    "If you look first, you may not leap."
    "Among the winners, there is no room for the weak."
    "Consistency is victory."

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    де да знам...не е задължителен, по-скоро
    е едно готино допълнение към връзката...
    имала съм 5-6 връски без секс, от които две
    бяха почти по половин година, така че съм на
    мнение че секса изобщо не е решаващ в една
    връзка...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Град
    Sofia City
    ako ne ti puska - BOI BOI dokato spre de govori i togava q ebi - eto ti sex v edna vryzka muxya ne we seriozno ne e vyzmojna vryzka bez sex pone az ne bih go dopusnal kakto kaza KGW : ILI CHE TE EBEM-ILI CHE TE BIEM xaxaxasxaxas
    `Only the Strong Survive`

Фен
    Град
    shumen
    a sled kolko vreme e normalno da si legne6 s nego?i normalno li e ako ste hodili 1,5 mesec i da ne si se saglasila da pravi6 sex s nego i toi da te zareje?

Guest
    Ако не ходите само ей така - да. Ма той сам си идва ко да ти кажа.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Razbira se 4e ne e!!!!Za6toto moje6 da ebe6 vsqka no ne sas vsqka bi mogal da ima6 traina gotina vrazka !!!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    WoW ! Как може да казвате,че секса е задължителен? Нормално е след като имаш връзка,особено ако е сериозна и дълготрайна,ама в никакъв случай не е задължителен.Аз поне като съм с някого не е заради секса.Той е начин на сближаване и изразяване на любов.Е,поне за мен.Ходила съм почти година с момче без да правим секс.Тогава бях на 17.Сега съм на 18.Това,че не сме правили секс не е попречило на чувствата ми,нито на отношенията ни.И двамата бяхме девствени и...Не знам.Просто така се получи.Но не съм се притеснявала,че не сме правили секс.Все още съм с това момче и сме заедно от 2 години.Вече водим редовен полов живот и секса наистина ни сближи маскимално.Наистина ми е странно,че секса в една връзка трябва да е "задължителен".Да,ако си с даден човек само заради физическото удоволствие...Ама това не е връзка,а задоволяване на животинското в нас.Може да съществува здрава,силна и красива връзка и без да е имало полов акт.Секса не е цел.Той е нуждата да бъдеш с любимия,да даваш и да получваш нежност,любов и взаимност.Иначе всичко е механично.Когато секса се превърне в задължение няма връзка,а просто навик.

Супер фен

Re: задължителен ли е секса в една връзка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    задължителен ли е секса в една връзка и бихте ли изоставили някоя щото не иска да правите секс
    Не баш задължителен ама рано или късно всичко опира в секса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си