- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6te umra
zdraveite imah gadre toest seriozna vruska ot 6 godini i polovina i nai dobra priqrtelka do okolo polovin 4as bqhme zaedno i az gadjeto mi i priqtelkta mi dokato gadjeto mi kaza 4e trqbva da se pribira priqtelkata i i tq i az nqmashe kakvo drugo da napravq osven i az da se pribera no sled okolo 2 4asaa otidoh do apartamnenta na gadjeto mi < az imam klu4 ot tqh> i bez da zvunq vlizam i poznaite koi beshe vuv spalnqta i praveshe sex s gadjeto mi nai dobrata mi priqtelka izpi6tai i izbqgah na dolku postulbite sega sum v nas i mi se iska da umra treperq i ne mi e dobre pomosht daite suvet kakvo da napravq napravo sum razbita !!!!
ZDARVEI MACO PEREDSTAVQM SI KAK LI SI SE 4UVSTVALA V MOMENTA KOITO SI GO VIDQLa zaedno sigorno bolkata e neopisuema no se suvzemi i stupi na kraka zna4i uj tvoita nai dobra opriqtelka ne ti e bila nikakva priqtelka moga da te posavetvam samoa edno suvzemi se i zabravi 4e tezi dve li4nosti su6testvuvat znam 4e 6te ti mnogo trudno da zabravish 4ovek s koito si bila 6 godini no gre6kata mu spored me e neprostima sigorno imash i drugi priqteli taka4e se postarai da se razvedish s tqh i moga da ti kaja da ne budesh tolkova dover4iva ot tuk na tatuk 4ao macka !
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
Първоначално написано от PREDADENATA
Много филми гледаш струва ми се.
Звучиш като от някоя сапунка.
Иначе по темата ако това което пишеш е истина , няма смисъл да мислиш за смърт.
Тегли им една колкото и да те боли и повече не ги поглеждай.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
ne ne e izmisli4a i ne e sapunka a moiq jivot znam 4e zvu4i kato film no ne e a e samata istina trudno e da te predadut dve su6tesva koito si obi4al adski mnogo !!
ela pri mene shtete uspokoq![]()
Добре бе коте , знам че жените не бива да бъдат питани за това но на колко години си?Първоначално написано от PREDADENATA
Какви са били отношенията ви през тези 6,5 години?
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
О,милата. Първо се успокой. Просто спри и не мисли за нищо. Просто спри да плачеш (ако плачеш) и без да мислиш за абсолютно нищо излез навън и се разходи сама в някоя градинка около вас. Помисли си, че гаджето ти е пълен тъпанар. Или ако е прекалено свестен си помисли,че е прекалено тъп, за да иска """разнообразие"""... Просто за малко спри да мислиш и да правиш каквото и да било.Първоначално написано от PREDADENATA
![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
napravi ne6to koeto toi ne o4akva predloji mu troika i kogato mu haresa go zaebi
Зимаш един пистолет или нож квото имаш и отиваш и ги обиваш и дватата!Първоначално написано от PREDADENATA
я си еби майката ма пача, не един филм са направили по тоя сценарии
Това ако е вярно тоя е ебати боклука , а твоята най - добра приятелка е ебати пачата![]()
Най - добрият начин е просто и на теб да не ти пука за тях и да ги забравиш и да продължиш напред.![]()
Първоначално написано от bai-brother
PITASH ME NA KO.KO SUM 6TE TI KAJA NA 22 SUM I MNOGO SE OBI4AHME PONE AZS TAKA SUM SI MILILA QVNO SUM SE ZABLUJDALA !!
nqma smis1l da se zanimava6 pove4e s tqx, i az bqx v absolutno s16toto polojenie, ni6to 4e sega kato se vidim ne se i poglejdame, vij ne si struva da si s 4ovek koito ne te uvajava qvno e 4e ne mu puka za teb 6tom ti izneverqva, a neya nqma da q komentiram za6toto 6te po4na da zlobeya mnogo. prosto si popla4i na volq, popla4i za zagubenite godini, nadejdi i me4ti. posle im tegli edna maina i glavata gore
uspex mila,![]()
![]()
Сигурно е ужасно след толкова дълга връзка така да те излъжат, не се съмнявам.Но няма смисъл да се измъчваш заради тях, да плачеш.Направи се, че не ги познаваш, не им обръщай внимание и си продължи живота.Явно това не е човека, който може да те направи щастлива.
И все пак винаги съм се чудила какъв човек трябва да си, за да нараниш така любимия човек, който си твърдял, че обичаш...Просто нямам думи за такива хора.Вместо да се раздели с нея и тогава да тръгне с приятелката й, той я лъже...