.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: ...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Любимия или...

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Имам един въпрос който ме измъчва напоследък и немога да взема решение...става въпрос да избера между любим човек или образованието...Ако замина това означава, че 100% ще има промяна в отношенията ни дори може да се провали всичко между нас.А ако остана тук нямам никакви перспективи за бъдещето...Искам той да дойде при мен, но той ми отказа каза, че в момента такава възможност и ми вика сама си избирай...Направо незнам какво да си мисля...Вие кое бихте избрали?Дайте ми някакъв съвет?Благодаря предварително...
    Aз лично бих избрал образованието. Вярно, че ще ми бъде тежко в началото, но все пак трябва да се върви напред. Не си казала на колко години си, но ако не ти е време за женене, както се казва, по-добре се гледай собственото си бъдеще.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Имам един въпрос който ме измъчва напоследък и немога да взема решение...става въпрос да избера между любим човек или образованието...Ако замина това означава, че 100% ще има промяна в отношенията ни дори може да се провали всичко между нас.А ако остана тук нямам никакви перспективи за бъдещето...Искам той да дойде при мен, но той ми отказа каза, че в момента такава възможност и ми вика сама си избирай...Направо незнам какво да си мисля...Вие кое бихте избрали?Дайте ми някакъв съвет?Благодаря предварително...
    Не виждам защо да нямаш перспектива тук , е вярно че е доста трудно да се реализираш но не е невъзможно.

Що се отнася до това кое да избереш , с риск да прозвуча като от някой изтъркан филм ще кажа следвай мечтите си и това което искаш да постигнеш.
    Мъже дал господ колкото искаш , такаче гледай себеси докато си уредиш живота така както искаш , пък на него щом не му харесва така значи не те обича истински , защото човек който обича истински никога не поставя любимия човек междо "чука и наковалнята".

Желая ти успех и дано вземеш правилното решение.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Той вече е направил своя избор-казал ти е, че няма да дойде с теб. Е, какво ще му кажеш ти? Светът е пред теб и трябва да изградиш своето бъдеще. Като заминеш, ще намериш сродна душа, друг любим човек. А като останеш, няма да ти се разкрие шанса да развиеш живота си и да се занимаваш с това, което ти харесва.

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Супер фен
    obrazovanieto!

Град
    Някъде покрай пудинга
    абе нещата са толкова сложни за теб...от личен опит го знам...предполагам си 12 клас...ами честно да ти кажа...какъвто и избор направиш винага после ще се чудиш какво е щяло да стане....
    На 80 когато стоиш в люлеещия се стол ще се сетиш за него...и ще се запиташ дали той не е бил правилният избор..
    Не ти казвам какво да правиш, но ако има желание може да се поддържа връзка от разтояние...
    Аз на моето момиче кръстих официално звезда...сега винаги когато погледне в небето се сеща колко ме обича
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Ученето разбира се няма да си проваляш живота за неква любов.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    съпостави двете неща!
    какво ти дава любовта и човека до теб без образование? - дете, къща, чистене, гладене, шетане, готвене, грижи...
    какво ти дава образованието? - тласък да се развиваш, да се извисяваш като личност, то играе ролята на стимул в бъдещето ти...

труден избор а
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    in ur dreams
    kakvoto ida izbere6 vse 6te s1jali6 za6toto 6te izgubi6 ne6to koeto e mn vajno za teb , ako si sigurna 4e toi e m1ja na jivota ti ostani s nego 1 godina i zaminete zaedno(t1kmo 6te zarabotva6 nqkoi lev i 6te pomaga6 i na nego) no p1k ako ne si sigrna v1v vr1zkata vi izberi obrazovanieto.

vse pak ti si znae6...uspex

Първо трябва да решиш, за кое винаги си мечтала. Да постигнеш нещо в професионален план, да построиш кариера, или да намериш истинската любов и да я опазиш(защото това си е предизвикателство). Освен това, трябва да решиш колко истинска е тази любов. Когато обмислиш решението ще дойде само. Успех!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз ще избера образованието пък като завърша няма къде да бягам.-Цял живот ще имам за любов!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Да определено ми е страшно трудно...
    като казах "труден избор а " това беше казано с ирония, драга явно от намеци не разбираш
    "твойто момче" или не, кой знае дали след година, две или пет ще бъдете заедно... е тогава вече наистина ще съжаляваш за пропуснатата възможност да учиш!
    всъщност какви ги говоря... ваще надали ще те оставят ей така да си попилееш живота заради някой си там
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен Аватара на koalka
    По-правилно е да избереш образованието, защото сега е момента, иначе няма да имаш перспективи в живота.Не знам защо решаваш, че тук няма и защо не можеш да се реализираш, но ти си знаеш.
    Но нещата наистина могат да се променят, но може и да не се.Все пак, ако се виждате от време на време, нещата ще бъдат по-лесни.
    Има и друго нещо-ти казваш, че тук нямаш никакви перспективи.А ако завършиш образованието си и дойдеш тук, какво ще правиш?Ти си мислиш, че няма да се реализираш.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]съпостави двете неща!
    какво ти дава любовта и човека до теб без образование? - дете, къща, чистене, гладене, шетане, готвене, грижи...
    какво ти дава образованието? - тласък да се развиваш, да се извисяваш като личност, то играе ролята на стимул в бъдещето ти...

труден избор а
    =D> =D> =D> =D> =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Образованието естествено!!! В краина сметка животът ти е пред теб, ще срещнеш мн други хора, не бива да се ограничаваш с това, което имаш сега, а и не се знае дали ако останеш ще сте още дълго заедно, а образованието няма да чака а и нали знаеш, ако ви е писано да сте заедно пак ще сте
    ...Heaven holds a scense of wonder
    and I wanted to believe,
    that I'll get caught up
    when the rage in me subsides...

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Образованието наистина е много по-важно. Любови ще има колкото си искаш още, но щом си получила възможност да учиш не я пропилявай.Някой ден можеш да съжаляваш. Пък и любовта какво ти дава? Нищо трайно. Пък и ако те обичаше наистина би ти казал да заминеш да учиш, защото се предполага че ти мисли доброто,а не да те кара да "избираш".

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Ти едва сега започваш своя път в живота.Оттук нататък ще се усъвършенстваш и ще градиш кариера.Мъже има колкото си искаш.Все един ще се намери,който да стане отново "твоето момче".Пък и от образованието ти зависи цилият ти живот,бъдещето ти и всичко,което ще бъдеш отсега нататък.Не прави грешния избор,избирайки нещо нетрайно като една връзка,а отхвърляйки перспективите си в живота
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ами аз бих избрала образованието.не можеш да си съсипваш живота.все пак любовта дори да е вечна,не се живее само от любов.а ако човека до теб наистина те обича,не мисля,че трябва да ти поставя ултиматоми и т.н.тва е лично мнение.все пак любовта е най-великото чувство на света,но аз бих избрала образованието
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Някой се изказа нещо, че това било само една любов. Абе близо 4 години са заедно, а това хич не е малко време и те се обичат прекалено много. Не знам понякога любовта не е лесно да се захвърли така, защото си прекарал много време, градейки я и е трудно да я загубиш. Не знам.. Толкова ли няма как да се развиеш в България ? Пък и варианта за любов от разстояние не е прекалено лош. Много ти е сложна ситуацията и ако нещата ми вървят, както до сега след 2 години и аз ще съм в такава ситуация.

В обобщение: Каквото и да направиш все някога ще осазнаеш, че си сбъркала. За това седни и помисли какво е по - важно за теб.. да си с любовта си или образованието. Ще решиш. Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си