- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога е време за любов?
нпПървоначално написано от Pti4i grip
Не - той е далтонист. Като куче е. Обича да лапа дълги и дебели пръчки.Първоначално написано от Анонимко
Той не може да го проумее, че всъщтност най-големия гей е самия той. То в това няма лошо, даже си е чест да си най-голям гей, но поне да си малко умен.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от triple-sss
Благодаря за аргументацията и мъдрите слова.
^^И за титлата
Пак заповядай, защото скоро няма да спра.Първоначално написано от Xixi1.9
Izob6to nqma zna4enie dali e kraq ili na4aloto u4ebnata godina,daje izob6to nqma zna4enie koe vreme e.Prosto lubovta te vruhlita i dokato se oseti6 ve4e haresva6 nqkogo i jivota ti se promenq napulno!!!![]()
Накажи глупака с мълчание. Остави го сам да си говори. Аз не говоря със всеки.Първоначално написано от Xixi1.9
Да, знам какво е.Първоначално написано от fantasigirl
Да, но на мен ми е мн забавно.Първоначално написано от Анонимко
est 4e e normalno, po sqko vreme na godinata da si hvane6 gadje,tva ne pita-se pak trqbva da e osnovano na lubovta. a tq ne idva kogato nie si pojelaem.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами нормално е по това време да си хванеш гадже, имаш повече свободно време, топло е , а и е научно доказано както някой по-горе беше казал... и все пак за любовта няма сезони wink:
...Heaven holds a scense of wonder
and I wanted to believe,
that I'll get caught up
when the rage in me subsides...
Moga li da imam seriozna vrazka za6toto dosega ne sam imala seriozna vrazka,za6toto te vse sa bili kratki
Разбира се, че можеш. Просто не си срещнала човека за теб.Първоначално написано от marina coneva