.

Виж резултатите на анкетата: ядете ли месо ?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА!

50 70,42%
  • НЕ !

21 29,58%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

кой е вегетарианец

хиии тази анкета е да видиме кои са повечето вегетарианците или тези които ядат месо ......
    вие сте гласувайте аз лично ям месо но много рядко но мисля да стана пълна вегитарянка

Guest
    Ям месо

Guest
    Пише се вегетарианец.
    Много ме радвате такива деца. не знаят какви са точно, но твърдят, че са такива, че това е най-доброто и тн.

Такива като теб пишат по стените
    "Marilin Menson" и "Blind Gardian" - когато лобираш за нещо е добре да си наясно поне с правописа му.

хиии тази анкета е да видим, кои са повечето - вегетарианците, или тези, които ядат месо
    А мислиш ли да станеш грамотна? Ще ти е от полза!

П.П. Ям месо всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пише се вегетарианец.
    Много ме радвате такива деца. не знаят какви са точно, но твърдят, че са такива, че това е най-доброто и тн.

Такива като теб пишат по стените
    "Marilin Menson" и "Blind Gardian" - когато лобираш за нещо е добре да си наясно поне с правописа му.

хиии тази анкета е да видим, кои са повечето - вегетарианците, или тези, които ядат месо
    А мислиш ли да станеш грамотна? Ще ти е от полза!

П.П. Ям месо всеки ден.
    ne ne mislq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    ne ne mislq
    Личи ти!

Както беше лафа:

"Роди ме, мамо, тъпа! Аз сама ще се изруся!"

Поздрави!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne ne mislq
    Личи ти!

Както беше лафа:

"Роди ме, мамо, тъпа! Аз сама ще се изруся!"

Поздрави!

eeee mersi ama ne sam rusa

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Da be,hapvam si mesce!

tumno kestenqva sum

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не ям месо

Град
    У нас Си (=
    Без месо не мога

Не ям месо.Не ми е приятна храна.
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Ям пуешко и пилешко-значи не съм вегетарианка!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Габриелке,да го беше написала с по-големи букви...
    Лъвицо,за да станеш пълна вегетарианка трябва да не ядеш никакви млечни продукти...разбира се и месо : ) .Иначе аз си хапвам месо,свалям шапка на вегетарианците,но аз едва ли ще стана такава(:

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Лъвицо,за да станеш пълна вегетарианка трябва да не ядеш никакви млечни продукти...разбира се и месо : ) .Иначе аз си хапвам месо,свалям шапка на вегетарианците,но аз едва ли ще стана такава(:
    Преди да си даваш компетентното мнение, няма да е зле първо да се информираш

Има различни видове вегетарианци според това какви други изисквания имат към храната си, освен тя да изключва месо:

1. Вегетарианци в най-общ смисъл (или “лактоововегетарианци”) - те приемат храни от растителен произход плюс мляко, млечни произведения и яйца. Повечето съвременни вегетарианци се причисляват към тази най-широка и най-достъпна група. Към нея обикновено се препоръчва да спадат децата вегетарианци и всички възрастни, които нямат непоносимост или медицински препоръки за ограничаване на яйца или млечни произведения.
    2. Друга група са така наречените “лактовегетарианци”, които изключват от храната си и яйцата, освен месото.
    3. Следваща голяма група са “веганци” (англ. - vegans) или строги вегетарианци, които приемат храни само от растителен произход, изключвайки освен месото също така млякото, млечните произведения и яйцата. Веганците не използват също дрехи и каквито и да било други изделия от естествена животинска кожа или други части от плътта на животни. Всъщност погрешно е да се приписва само на веганците въздържанието от употреба на неща, за които животни е трябвало да бъдат убити. Много невегетарианци, както и вегетарианци от другите групи също решават, че предпочитат да не причиняват ненужни страдания и смърт на животни, които имат красива кожа, бивни и т. н., особено при наличието на толкова много и добри изкуствени материи днес.
    4. Най-малобройна група вегетарианци са наречени “суровоядци”. Те се хранят с всякакви видове растения и мляко, които не са обработени термично. Такъв режим на хранене обикновено се препоръчва с лечебна цел само при някои заболявания и то за не дълъг период от време. Повечето съвременни хора не могат да понесат постоянно суровоядство, а и то не им е необходимо. Според съвременните диетолози здравословно и желателно е в ежедневното ни хранене да има изобилно сурови плодове и зеленчуци, но все пак част от растителните храни се налага да се обработват термично, за да бъдат усвоявани по-лесно. Така наречените плодови-разтоварващи дни, които се препоръчват за прочистване и обновяване на организма всъщност са еднодневно суровоядство. В този свой по-умерен вид суровоядството е полезно и лесно постижимо за почти всички хора.

http://vegetarianstvoto.hit.bg/
    [/b]

Супер фен Аватара на Exothermic
    Вегетарианец съм
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Повече от фен
    qm meso,no rqdko

Even heaven is hell without you

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз съм вегетарианка от 4 години... тъй де ям сирене и масло примерно, обаче не ям никакво месо...

аз ям месо

и до колкото знам истински вегетарианец е този който се лишава не само от месо, а и от всички продукти направени от животни,имам предвид:мляко,яйца,хайвер,к ашкавал..абе всичко в което по някакъв начин участва животното.
    Пък и не смятам, че е много полезно да не ядеш месо-неказвам че трябва да се тъпчеш нон стоп с мазни пържоли, но все пак то си има своята функция от здравословна страна...

qm meso... no e imalo vreme kogato ne qdqh.... ne 4e se 4uvstvah po dobre nz.. shte probvam pak moje bi

Цитирай Първоначално написано от zloto
    Аз съм вегетарианка от 4 години... тъй де ям сирене и масло примерно, обаче не ям никакво месо...
    трудно ли е да си вегетарянец?смисъл много от храните са със месо и особенно да речем пиците................

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Hapvam si meso,no po malko
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    в килера
    трудно ли е да си вегетарянец?смисъл много от храните са със месо и особенно да речем пиците................
    Пица със синьо сирене рулз! Просто не купувам пица с месо, ако случайно няма купувам нещо друго... а вкъщи всички са вегетарианци, така че не нашите не готвят месо... абе никак не е трудно да не ядеш месо и нито веднъж не помня да ми се е дояждало много...

Пица със синьо сирене рулз! Просто не купувам пица с месо, ако случайно няма купувам нещо друго... а вкъщи всички са вегетарианци, така че не нашите не готвят месо... абе никак не е трудно да не ядеш месо и нито веднъж не помня да ми се е дояждало много...

мерси =D> [-o<

Супер фен Аватара на rakiQ
    не ям месо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си