- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви са първите признаци на бременност?
Ако моми4е забременеее,след колко време се полу4ават първите симптоми?И какви са те?Ако забременея след няколко дни как мога да разбера,4е съм бременна?Има ли по странно усе6тане,болки някъде?
При всеки е различно. Началните симптоми започват след около 10-14 дни но при всеки е различно. Най-характерният симптом е сутрешното гадене...ианче другите доста се припокриват с ПМС(наедряване на гърдите,болки в гърдите, неразположеност, болки в стомаха).
Със сигурно ще разбереш с един тест или като надуеш 2м стомах![]()
След 2-3 дни след несигурен акт може с тест,но не е много сигурно пак. Ако е до 72 часа мое да пиеш едно хапче и сичко ще е ок...![]()
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
най-сигурния признак е като нещо голямо с крака ръце и глава излезе от путката ти
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Глад и болки в корема
Месец-два знам ли?
Никога не може да ми се случи![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Пак пишете глупости. Сутрешното гадене не се появява в първите седмици на бременността. А може и въобще да го няма. "Глад и болки в корема"?????![]()
![]()
Когато бях на 8-9 години, мислех, че болките в корема са симптом на бременност.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Това сутрешно гадене се появява след 10-14 дни средно. Можа наистина да го няма, но това е най-типичният симптом. Всички други могат да бъдат объркани с нещо друго.ПМС например. А ако всеки ден в продължение на седмица сутрин ти се гади...еми трябва да ти стане ясно че си сгафилаПървоначално написано от `Death`Whore``
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера