- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- RAZO4AROWAN OT JIVOTA!!!!!!!!1
Ako nqkoi reshi da riskowa malko ot vremeto si i da mi dade suvet kakwo da naprawq da zadurjda 1 momi4e s shte buda mn radosten.....Ne stawa neshto ne mi vurvi dosta momicheta sa suglasni da se opoznaem po taka ako me razbirate no ne moga da sreshtna istinskata lubov samo nqkakwi s koito ne moga da si kaja i 1 izre4enie....goworim no samo nqkakwi prostotii ot tipa mn si hubawa dai da se natiskame powe4e...koeto e super gadno!! Znam 4e lubowata e nqkude tam, no ne moga da q namerqSuper milo se durja s wsi4ki okolo men no nakraq ili sum zarqzan ili oshte po gadno... Ako nqkoi moje da mi kaje neshto za podhoda....
![]()
A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!
Ако наистина се обичате нямате нужда да говорите. Ако наистина обичаш някой ще ти е приятно и да мълчите заедно. Това е истина.
Е да ама аз например не мога да обичам някой, който мълчи и една дума не обелва- да обичаш някой значи да ти е приятно с него, а за да ти е приятно трябва да се забавляваш с него, а пък за да се забавляваш трябва да си чуруликате. Оф, дано да сте ме разбралиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Карай си така не ти трябва любов. Тва е мъчение. Любовта е болест която мъчи хората. По добре недей да се тормозиш. Е няма да те подмине разбира се. Ще дойде но едва ли ще со много щаствлив че е дошла.Първоначално написано от G0d's G1F7
Mm ti se pak si proumql che iskash neshto po seriozno..nqkoi mom4eta mogat da imat i ima okolo tqh momi4eta koito naistina gi cenqt i mogat da si govorqt s tqh no te ne go ocenqvat tova taka chee
da naistina neshto po seriozno shte e super ama .... problema e 4e trqbwa da se napiq za da moga swobodno da se hvana s nqkoe momiche koeto e mn zle!
A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!
отпусни се и не се притеснявай! Мисли само, че искаш да си с това момиче и не се притеснявай от нищо ! Давай.. напрееееееед !Първоначално написано от G0d's G1F7
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Проблема е че не мога да се запозная с никое момиче което да иска нещо друго от едното натискане...ама и аз се запознавам с момичета само като съм пиян на дискотека защото дори да виждам че ме заглеждат съм срамежлив и не мога да се отпусна![]()