- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
ami rabotata mi e svyrzana s komputyr i sega kat nqma rabota cql den sama v ofisa i ne stavam po cql den po4ti po 10 4asa na den sym tuka i ve4e imam problem s o4i4kite![]()
NO Limit !!! То моя убития нет от време на време спира и то пак че спира иначе нямаше и да спя![]()
По много стоя ... Не е за разправяне ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
по 7-8 часа![]()
1-2 часа вечер, според обстоятелствата![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Според зависиСега през ваканцията....ако изключим времето,през което спя,през 75% от времето в нас съм на ПС-то(ако гледам филм от ПС-то пак го броя,че съм на ПС-то
) През другите 20% ям
и 5% за къпане(всеки ден се къпя...не съм пор
) Това не може да се пресметне в часове,понеже гледам да съм колкото се може по-малко време в нас
Но не винаги има с кой да излезна....Особено сега лятото като всичко живо е по села и морета
![]()
8![]()
Единствено в 22:00 или в 22:30 сядам на Пс-то до 00:00. После лягам и пак на работа
Аз седя мнооого време на компа..Даже вече се плаша!![]()
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Да,и аз съм в Интернет по доста часове.Все пак има толкова интересни нешица.Като започнем от форумите та стигнем до книгите on-line ....
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Еми седя по около 18 часа на ден, ако искам да спя .. или ако съм на даскало... през лятото седя по 36 часа![]()
me tooПървоначално написано от rebel_kid
еми седя на пс-то когато сам в нас , ям на пс-то и така нататък , зависи от деня понякога сам цял ден и цяла нощт навън с приятели , поняко сам цял ден на компа , а иначе ся лятото седя по цяла нощ
Ооо!Ужас!И аз седя по много време пред компютъра...Пък не е хубаво,щото само се изгърбвам на тоя стол(не е много удобен),а и не е добре за очите.Пък и по-добре е да съм навън с приятели,но когато никой не може да излезе или пък не са си в Пловдив просто по някакъв начин трябва да убия скуката...Лошото е,че с баща ми много се караме кой по колко да седи пред компютъра,щото и той все си намира работа в Интернет.Пък понякога няма как да се обаждам на приятелите ми да се уговаряме да излезем и им пиша по скайпа,а пък той като е пред компа и просто няма как да го направя и изперквам в нас.Нито мога да изляза,нито да говоря с някого и много скучно ми става.А пък и баща ми и той вечно приказва по скайп и едвам се оправяме...Пък и сега като е в отпуска е още по-трудно...
Чакам с нетърпение момента когато ще си имам свой собствен лаптоп.
![]()
Еми, ако не съм на работа или не хайманосвам съм на компа, 3-4 часа има май
Ujas,tva mi e bolna tema sedna li n a compa nqq stavane poprincip sedi vklu4en denono6tnoama nai obi4am kat mi sprat neta 6ot togava moga da si po4ina ne 4e seda na nego po cql den 6ot izlizam seki den ma kato se pribera...tctc awe...
![]()
Think black..
emi az sym na preriodi mesec dva seda po noo 6tot principno izlizam ve4erta a kato mine mesec dva sede po noo vreme i mi pisva ot sqkade i posle s meseci ne sqdam 6tot ne se i pribiram 6tot mi e pisnalo ve4e v nas
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy