- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
AMI KOGATO SAM V KASHTI NO E MNOJKO 6TOT AZ KAT SE PRIBERA 9 i kam 9:30 sqdam do kato si legne sutrinta kat stan vednag ago puskammm![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами когато не сам на даскало почти по цял дена когато съм (втора смяна) като се събудя първото нещо е да си пийна кафето пред компа в някой форум като този
и като наближи време за даскало приготвям си чантурата и тръгвам
![]()
![]()
![]()
- This is the DJ!
Като съм вкъщи сядам на компа,вечер като няма какво да правя също но понякога ми е писвало и с дни не съм сядала.Всичко е много относително.
okolo 10 4asa![]()
![]()
![]()
e ponqkoga sedq po 8
аххахаха само 4 часа е най-многото ...верно тряяше да има отговор "цял ден" .аз карам да кажем 9 часа спя 7 часа на даскало станаха 16 хмм през останалите 6-8 часа съм на компа като има малки почивки ,ако тряя да уча примерно,да се изкъпя и ям 1 час ,абе минимум 6 часа съм пред компа
az specialno sedq adski mnogo v neta..![]()
![]()
Аз незнам по колко седя..като седна на компа няма ставане...по принцип като съм на даскало седя максимум 5-6 часав почивните дни седя по цял ден..
![]()
Ми когато съм почивка сигурно по 8 часа... а когато съм на училище - само вечер сядам за по 2 - 3 часа... а понякога и повече![]()
![]()
еlsy![]()
Четири и повече![]()
3-4...понякога повече,понякога по-малко![]()
..this world is watching me..
Зависи... понякога 4 и повече, понякога и за 10 минути.
+1 =D> \Първоначално написано от krasivata_luvica
/ \
/ \
/
Винаги когато мога съм в интернет!нали за това го плащаме![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
emi sedq,kat ima net,ili kat mi e tupo i nqa,ko da praq,az,kat zastana pred kompa,stoq dulgo,nikoi nemoi ma vredi![]()
мани бегай голям цикълнад 4 часа кисна пред компа
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
амии аз 4есно да си признаяя седя доСта т.е от 13 до кУм 19 дори и да имам да у4а :Д пАк толКос /ина4е маика ми не ми дава да сеДя даже и 1 4ас коету е мнн тупо и тя си седи по цяла нощ на пц-то ;( /
Та за тфа докато ги няма наще и браТ ми аз сеДя и ми е Адски кЕф ама поНякоГа е мн тъпу каТ няя ни
Кои ф сКупе... :P :P![]()
![]()
I LOVE you to DEATH....
3 4asa i ne6o zavisi nqkoi pat volob6e ne sqdam na kompa
(sun)~{}*