- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
Ми през седмицата сядам рядко и то за около час, час и нещо... Иначе почивните дни си позволявам повече...
nicolepcd
лятото-от 12-1 до 4 сутринта
Зависи... ако нямам предстояща работа я у нас я на вън си седа по колко искам.Но ако имам някаква работи седа колкото мога.
Ами през лятото по цял денКогато съм на даскало и съм 1-ва смяна - 3-4 часа, а за втора смяна 1 час
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
2-3-4 часа![]()
Четири и повече :P![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами като изключим факта че дупето ми има способност да се залепва за стола пред компа около 5-7 часа (ако не излизам ако излизам нема време...)![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
ми над 4 тъй като почти всичко правя на компа и в нета-говоря по скайп,чета книги,тегля филми,уча си уроците от нета,правя доклади и презентаций,чесно казано всяка една рбота която имам я върша на компа и чрез нета,останалото е домакинска работа![]()
vseki den po cql den.... mi razli4no spored zavisi ....
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
4 i pove4e...neznam kolko to4no no e mnogo![]()
+1Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Пет-шест ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
dam az sushtoПървоначално написано от krasivata_luvica
![]()
The muzic is my rescue!
+123456789Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
![]()
![]()
![]()
когато съм на училище само по 1-2 часа и сядам да уча,иначе имам ли свободен ден ииииииии на компа БЪРЗООООООООООО
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
яка експлоатация...
особено напоследък![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Докогато имам работа там!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm