- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
Преди седях по-повече,но напоследък нямам много време,затова около час-два и то не всеки ден.
над четири часа . .. което вече се отразява на очите ми ... ;/ за жалост
Illusion never changed into something real..
Ми през седмицата по 2 сигурно,заради даскалото иначе в почивните дни над 4 часа..От сутринта като се събудя до преди да излезна и като се прибера до преди да легна![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
максимум 2 часа и то не наведнъж, а на части![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
[b]Еми различно , но да кажем 4 часа[/b]
![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
еми като не учим мога и по цял ден....ама е тъпо...а ся като съм на даскало първа смяна сядам чак към 6 иии докато си легна хаха
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
различно е.има седмици,в които не ставам от компа,но има и седмици ,в които не съм се и доближавала до него.просто когато ми трябва си го ползвам.![]()
:P
Първоначално написано от zloto
Първоначално написано от Drogiranata_
ми аз седя по муничко - 1 час някъде![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ob6to vzeto zavisi ot tova kakvo trqbva da pravq, no kogato mi e svoboden denq moje i cql den da otkaram
Когато съм на училище 1-2-3, а когато не съм .. постоянно![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
+1Първоначално написано от crazygirl13
![]()
Just dance, gonna be okay
2-3 часа
![]()
не съм ги засичала
![]()
когато съм на даскало от 20-22.30/23часа
през събота и неделя вечер от към 19 дооо малките часовеА пък през лятната се случи да седа 3 дена без да спа и само ставах за по 5-10-15 минутки лудо аа??
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
ПОЛОВИН,1 ЧАС ЗАВИСИ![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
около 3 - 4 часа![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
нз много![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
ем .. зависи . .ако сам на даскало .. по около 2 / 2.30 .. а иначе мога и по цял ден :P
Вечер и почти целия следобед![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Понякога вися по цял ден, но пък се е случвало и със седмици да не сядам ... така, че зависи.
[b][i]Je t'aime au-del
2-3 часа![]()