.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    OT4AQNA ;(
    Guest

Kakvio napravih?!pomo6t

zdraveite...imam ogromen problem...napravih en6to ujasno,za koeto sajalqvam,i nz ve4e kakvo da pravq.eto q i moqta istoriq:
    imam priqtel ot 5 meseca ,na ednakvi godini sme,razbirahme se 4udesno do momenta ,v koito toi ne poiska ne6to pove4e...kaza mi 4e ako ne go napravq 6te bade prinuden da me postavi...iskal pove4e intimnost-i eto az mu q dadoh.onazi ve4er...da,priznavam si...celunah go po buzata! predi tova mi s struva6e normalno ,no seg aprosto sajelqvam!ne moga da varnq nevinnsotta si...kazah na na6ite...poznajte kak reagiraha te! sega sam sama...nz kakvo da pravq,jivota mi se obarka ... POMO666T!!!

Къде си го целунала???? Абе деца стига сте си правили майтапи

Re: Kakvio napravih?!pomo6t

Не е нужно да правиш нещо за което не се чувстваш готова и сигурна това че гаджето ти е искал нещо , ми че то всяко гадже иска много работи но все пак гаджето си е гадже не трябва всяко желание да се изпълнява защото не се знае как може да те използва

Град
    У нас Си (=

Цитирай Първоначално написано от Marik
    Не е нужно да правиш нещо за което не се чувстваш готова и сигурна това че гаджето ти е искал нещо , ми че то всяко гадже иска много работи но все пак гаджето си е гадже не трябва всяко желание да се изпълнява защото не се знае как може да те използва
    Тя го е целунала по бузата Я се осъзнайте бе Аз най-добрия си приятел съм целувала по бузата, а тая се терзае, че гаджето си била целунала ПО БУЗАТА

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    явно момичето участва в някаква секта....съжалява че го е целунала по бузата

yuHku:)
    Guest
    xaa vie ot kade znaete za koq buza tfa vapros axaxxa

yuHku:)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от yuHku:)
    xaa vie ot kade znaete za koq buza tfa vapros axaxxa
    iskah da kaja STAVA VAPROS

OT4AQNA ;(
    Guest
    ЕМИ ПО КОЯ МОЖЕ!!!НА ЛИЦЕТО!!!КАДЕ ИНАЧЕ???ПО ДУПИТО НЕ МОЖЕ,ТАМ Е МРЪСНО!!!МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ БЕ!!!КАКВО ДА ПРАВЯЯЯЯЯЯЯ НЕ МИ СЕ СМЕЙТЕ,НАТЪЖАВАТЕ МЕ

Tiko
    Guest
    Абе малката ти май нещо буташ масло хахаха

Мале обърках постовете аз прочетох друго и постнах друго ужас

LoVe_cRiSs
    Guest

OMFGGGGGG

Боже, боже, боже не знам какво да кажа честно. По-смешна тема не съм чела пък и хем ми е съвестно за детето. Ами ти трябва да си някаква монахиня бе, че да не целуваш оо боже и си била загубила невинносто представи си, а ако приспиш с някой ко ше губиш тогава?? А да девствеността. Еми кфо да ти кажа, сори че те надапад ама си супер зле. Щото могя да ти кажа,че и децата от детската се целуват по устите ко да говорим за бузите. Не аз наистина започвам да си мисля, че ти живееш в някакво попаджийско или свръх религиозно семейство. И ако мога да попитам какво по-точно ти казаха ваште, че не оточняваш в темата си. Скараха ли ти се? Ахахахаххаха.... значи аз трябва по твойта логика да не съм жива, когато майка ми ме спипа с газжето ми да праикаме секс. Сори знам, че тфа е дрпуга тема, ама искам да ти докажа, че целувката по бузата е нещо съвсем просто ооо боже ко се прая и аз на философ. Ти 10години имаш ли поне??

OT4AQNA ;(
    Guest
    NE VI RAZBIRAM KAKVO MI PI6ETE?!ZA6TO NIKOI NE MI POMAGA!!!IMAM NQKOLKO VAPROSA-SEX?!?OBQSNETE MI!!!10 GODINI?!AZ SAM NA 15!!! (I AKO BQH OT "POPAJIISKO SEMEISTVO"EHOOOOO MISLITE LI 4E 6TQH DA IMAM KOMPUTAR?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OT4AQNA ;(
    NE VI RAZBIRAM KAKVO MI PI6ETE?!ZA6TO NIKOI NE MI POMAGA!!!IMAM NQKOLKO VAPROSA-SEX?!?OBQSNETE MI!!!10 GODINI?!AZ SAM NA 15!!! (I AKO BQH OT "POPAJIISKO SEMEISTVO"EHOOOOO MISLITE LI 4E 6TQH DA IMAM KOMPUTAR?!
    mila ti si na 15 i kvo kato si go celunala po buzata az celuvah momcheta po buzata kogato bqh na 10 nema kvo da se pritesnqvash shtom za tva se kosish tolko kvo shte stane ako praish sex taka da se kaje Sa em shto da se kompleksirash ot tva naistina e smeshno chetno da ti kaja q zemi si go celuni po ustata i si gotova ti shto iskash ot momche 15 godini Ima takiva koito iskat sex a pyk ti za edna celuvka i to po buzata

Гласувам 9 по десетобалната за базика.
    Аз имам една идея... Нека направим конкурс за "Най-бъзиктарска тема в раздел Секс". Ще отберем най-добрите и ще направим класация \/
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Morpheus
    Аз имам една идея... Нека направим конкурс за "Най-бъзиктарска тема в раздел Секс". Ще отберем най-добрите и ще направим класация \/
    по добре да не го правим че тука и без тва се навъдиха много спамери..така си е добре

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от Morpheus
    по добре да не го правим че тука и без тва се навъдиха много спамери..така си е дабре
    да бе, шегувах се просто
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

ehe ej gi i moite 15 min slava hahah
    edin pat i az da pusna edna tema ebavka ajde 4ao nz nqkoi kak mi se varzaha dori i malko
    Love is the slowest form of the suiside...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си

A ti na kolko godinki si???

heh dyrjavna taina
    P.P-ne sam malka prosto me izbi na prostotiq

Цитирай Първоначално написано от OT4AQNA ;(
    zdraveite...imam ogromen problem...napravih en6to ujasno,za koeto sajalqvam,i nz ve4e kakvo da pravq.eto q i moqta istoriq:
    imam priqtel ot 5 meseca ,na ednakvi godini sme,razbirahme se 4udesno do momenta ,v koito toi ne poiska ne6to pove4e...kaza mi 4e ako ne go napravq 6te bade prinuden da me postavi...iskal pove4e intimnost-i eto az mu q dadoh.onazi ve4er...da,priznavam si...celunah go po buzata! predi tova mi s struva6e normalno ,no seg aprosto sajelqvam!ne moga da varnq nevinnsotta si...kazah na na6ite...poznajte kak reagiraha te! sega sam sama...nz kakvo da pravq,jivota mi se obarka ... POMO666T!!!

6tom ste na edna vazrast i e iskal pove4e intimnoost a ti si go celynala po byzata...predpolagam 4e ste na ne pove4e ot 10 godini
    За света може да си един, но за някого ти си света!

e 4e tva ne e li imtimnost

Супер фен
    Znae6 li,do sega vinagi s1m nenavijdala mom4eta koito zarqzvat gadjetata si ako ne im pusnat,ama v1v va6iq slu4ei...abe ti da ne si monahinq??? 4oveka kak nqma da te zareje q ! Ti si bolen mozak!Az na 12 pravih svirki na gadjeto si-e tova ve4e e zagubena nevinnost!Q stiga prostotii!baaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

podkrepqm az za tova q pitah da ne nqkakva monahinq ili ot popagjiisko semeistvo. Alo momi4e parvata mi celuvka s ezik be6e u 2 klas q se stegni malko be... i q ni razkaji pls po podrobno ko stanalo xaxaxaxa kat si go celunala po buzkata wowo da ne te e ohapal?
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

p{}int@_f
    Guest
    Представете си само какво интимност. Ако момчетата са насищаха с една целувка по бузата ехх.... Жалко,че за възрастта си си толкова изостанала с материала..ми не знам тука хората си говорят за секс, не за целувки по бузите

PuSh
    Guest
    Ta kakvo kazali va6te 4e i az ne razbrah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си