.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest

Re: Kakvio napravih?!pomo6t

Цитирай Първоначално написано от OT4AQNA ;(
    zdraveite...imam ogromen problem...napravih en6to ujasno,za koeto sajalqvam,i nz ve4e kakvo da pravq.eto q i moqta istoriq:
    imam priqtel ot 5 meseca ,na ednakvi godini sme,razbirahme se 4udesno do momenta ,v koito toi ne poiska ne6to pove4e...kaza mi 4e ako ne go napravq 6te bade prinuden da me postavi...iskal pove4e intimnost-i eto az mu q dadoh.onazi ve4er...da,priznavam si...celunah go po buzata! predi tova mi s struva6e normalno ,no seg aprosto sajelqvam!ne moga da varnq nevinnsotta si...kazah na na6ite...poznajte kak reagiraha te! sega sam sama...nz kakvo da pravq,jivota mi se obarka ... POMO666T!!!
    мноо си пропаднала му курво, как ше го целунеш по бузата, уф мръсницата ти с мръсница, жалка картинка, на такава възраст да те изхвърлят от обществото, ти не заслужаваш да живееш ма, неска целуваш по бузата, утре ше земеш и да му лапаш кравая. Я вземи са стегни малко. Измии таз мръсна уста и сядай зад книгите

МАМАЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ аз най-добрия си приятел по устата съм целувала ... пък тииииииии малелеле ти наистина май си от неква секта ... усъзнай се ......
    eMo iS NoT JuSt a StyLe iT'S My LiFe!!!

eh 4ovek si kazva 4e si e naprail ebavka a hilqda 4oveka o6te mu se vrazvat hahahaha hora vie se osuznaite!
    Love is the slowest form of the suiside...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си

А бе я FU ! ! ! Нямате ли си друга работа, че само се ебавате !? Ама вече не сте и интересни ! ! ! Леле а аз намигнах на едно момче и сега какво ще правя ПФ....

samo az li osyznavam 4e tva e typa ebavka
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    oоф хора, вие тъпи ли сте или се правите на такива. авторът/ката на темата е t aZ that u r kissin' и си го каза малко по-нагоре ама като не четете така е...

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    ! Ti si bolen mozak!Az na 12 pravih svirki na gadjeto si-e tova ve4e e zagubena nevinnost!Q stiga prostotii!baaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
    мислиш ли, че това говори похвално за теб??? бахти-на 12 аз за секс едва ли съм си мислела, даже съм знаела бегло какво е това, нашта свирки въртяла на тая възраст-ееееей хора, изживейте си детството... какво ли не бих дала за 1 игра на криеница в махалата... ама някои докато са си играли на това, други са си играли на скрий салама ц ц ц ц

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си