- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- GOLQM NOS?
Zna4i problemat mi e 4e nosat mi e mn golqm...kajete kfo da pravq... mom4e sam....10x za otgovorite predvaritelno i bez bazici 6ot e seriozno... :S
И моя е голям на снимки изглеждам много зле то не само носа ама...нищо не можеш да направиш без операция![]()
Е какво като ти е голям
Ако толкова не ти харесва има пластични операции, но според мен изобщо не ти трябва това
Че е важен външния ви важен е но не чак толкова че да се депресираш или подтискаш Щот той е съвкупност от красота и излъчване.
Що, ве? Носът е символ на мъжественост.![]()
mi sybirai si pari i vmesto da si kupi6 kola ili laptop plasti4na operaciq
Neka tova bade chara ti badi sas samochuvstvie i ne se pritesnqvai ot nosa si tova 100% ti e chara bej da go osajnavash vqrvai mi![]()
Абе кви операции, кви глупости дрънкате?! Я се стегни - кви са тия комплекси?! Голям ми е носа, голям ми е гъза....айде стига ве - ти щом така се комплексираш, значи дори и да си оправиш носа, после ще намериш нещо друго и после пак и пак докато не свършиш като майкъл джексън - мумия дет се крие от хората.... харесвай се такъв какъвто си, иначе никой няма да те харесва....![]()
![]()
![]()
ako ti e po golqm ot pishkata kwo se oplakwash
Да ти кажа размерът на носа НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕВиж другото вече ако и то ти е голямо,не мисля че имаш проблем
![]()
Нищо не можеш да направишКато пораснеш, като ти е толкова акъла си направи пластична операция
Следващият път се научи да пускаш темите в правилният раздел
Тази ще я заключа
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love