.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: GOLQM NOS?

roten+bios
    Guest

GOLQM NOS?

Zna4i problemat mi e 4e nosat mi e mn golqm...kajete kfo da pravq... mom4e sam....10x za otgovorite predvaritelno i bez bazici 6ot e seriozno... :S

И моя е голям на снимки изглеждам много зле то не само носа ама...нищо не можеш да направиш без операция

Guest
    Е какво като ти е голям
    Ако толкова не ти харесва има пластични операции, но според мен изобщо не ти трябва това
    Че е важен външния ви важен е но не чак толкова че да се депресираш или подтискаш Щот той е съвкупност от красота и излъчване.

Супер фен Аватара на Barbie
    Що, ве? Носът е символ на мъжественост.

Супер фен
    mi sybirai si pari i vmesto da si kupi6 kola ili laptop plasti4na operaciq

Повече от фен
    Научи се да се възприемаш такъв какъвто си .Първо ще бъде носът ,после ще е нещо друго.Ако не му отдаваш голямо значение и другите няма да му отдават такова.

Neka tova bade chara ti badi sas samochuvstvie i ne se pritesnqvai ot nosa si tova 100% ti e chara bej da go osajnavash vqrvai mi

Абе кви операции, кви глупости дрънкате?! Я се стегни - кви са тия комплекси?! Голям ми е носа, голям ми е гъза....айде стига ве - ти щом така се комплексираш, значи дори и да си оправиш носа, после ще намериш нещо друго и после пак и пак докато не свършиш като майкъл джексън - мумия дет се крие от хората.... харесвай се такъв какъвто си, иначе никой няма да те харесва....
    На който му се убива време...

Guest
    ako ti e po golqm ot pishkata kwo se oplakwash

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Да ти кажа размерът на носа НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ Виж другото вече ако и то ти е голямо,не мисля че имаш проблем

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    E и? Кво като ти е голям? Да не си единственият човек с голям нос, я споки! :Р

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нищо не можеш да направиш Като пораснеш, като ти е толкова акъла си направи пластична операция Следващият път се научи да пускаш темите в правилният раздел Тази ще я заключа
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си