- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ми отговорете плс
Не, не мисля! Най-малкото, защото ми се струваш още твърде малък. Хубаво, по момчета не се заглеждаш, но имал ли си и ако да имаш ли често, каквито и да било сексуални фантазии свързани с него? Какви? Доста лични са ми въпросите, знам, но и темата е такава. Малък си наистина, има още време време да установиш със сигурност каква е сексуалната ти ориентация, но първо да те посъветвам - в случай, че на този твой приятел това не само много му харесва, но поиска и още нещо(сещаш се какво) не се съгласявай, за да не съжаляваш много после. Не е задължително, но е твърде вероятно. Трябва да минат още 1-2 години поне. Имай предвид, че освен хетеро- и хомо- има и бисексуални мъже. По-вероятно е да се числиш към тях (еидн ден), съдейки по темата. Бтв, това което си писал тук - излишно е сигурно да ти го казвам, но по-възможност не го споделяй с никого(не и на твоята възраст/от училище), камо ли с гаджето си или с някоя приятелка, защото децата (в днешно време) могат да бъдат много жестоки. Отговори ми на въпросите, ако искаш, за да стигнеш по-лесно до отговорът който търсиш, но просто трудно може де получиш окончателен такъв, предвид възрастта ти. И да не ти пука!Първоначално написано от чаровниче
![]()