Здравейте от няколко дни започна да ме боли аналната област,от вчера започна и кървене. Това признак за хемороиди ли е,или е просто някакво възпаление ? И какво може да се направи докато все още е рано?
Не погледнах дали има такава тема но сам доста притеснен...
Годините са 17.. ако има въобще значение...
Моля компетентни мнения !
ami nz moe i da sa ama moe i da ne sa,nz.taka 4e kolkot i da e gadny mai trqq da govori6 s va6te i da otide6 na lekar
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Ами най-вероятно е хемороиди но неможем да гадаем.Отивай на лекар докато не е станало по зле.От опит ти казвам, че колкото повече чакаш по зле и после много боли...
A може ли да се лекува чрез някакво лекарство ? или задължително трябва да е по оперативен път ? Чувал съм за някакъв крем "Масту" ?
Da si pravil analen seks? Da si se napuval s vdigane na tejko? Da si se izpotiaval mnogo i da imash nadnormeno teglo? Hemoroidite ako sa takiva se lekuvat no za da zapo4ne le4enie e nujno da ti se predpishe le4enie .... nikoi ne go pravi bez pregled!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Възможно е.Най-добре сподели с родителите си и отиди не лекар.Ако се окткрият навреме не е нужна оперативна намеса,просто някакъв крем.
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
С мазила и билки също минават. Има на д-р Тошков билкови таблетки, които много помогнаха преди време на бащата.
Отиваш на лекар той те преглежда и ти обеснява всичко.Първоначално написано от Анонимко
a kakvo vsyshtnost sa hemoroidite?
Хемороидите (наричани и „варикозни вени на ануса и ректума“) представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса.
awe na mene mi dadoha krem nqkukuv 6e potursa kude e i 6e ti kaja kak se kazva ama mai ne e dobre na samole4enie az otidoh na lekar ne be6e 4ak tolko sramno moq hemoroid e vun6en nm za tvoq