- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Mese4en cik1l?????
Ami tva ne znaeh k1m koq sekciq to4no spada no mi se stryva 4e tyk my e mqstoto...ta iskam da vi popitam kak moje6 da nakara6 mese4niqt si cik1l da sv1r6i po-rano..v smis1l nqkakvi hrani koito podpomagat po-burzoto zarastvane na rani,kr1vos1sirvaneto ala-bala...nqkakva bilka ili nz..znam 4e e malko t1po no ako znaete ne6to po v1prosa pls pi6ete za6toto mi e mnogo spe6no..blagodarq
abe mili4ka.....nz...s vitamin c moje da se namali ,ama da spre nz,...kalcii ili ne6to takova mai moje6 da pie6...
амииии пий витамин С бе мацко![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Витамин C намалява течението,но цикъла става по продължителен.
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
Освен да вземеш аналгитик, да ти се излее цялата кръв за 2 дни и да стане лошо...............друг изход няма. Абе чакай си там 5-тя дни. Няма да умреш. Не пий нищо, не пий кафе и кола, за да не го засилиш, разхождай се повече и ще ти мине по-лесно и по-кратко.
можеш само да го намалиш, но неи да го спреш, мили4ка!
Ami spored men ti ne moje6 da nakara6 cikala si da svar6i po rano prosto se radvai dokato ti idva za6toto ato ne ti doide i 6te vidi6 kakvo pritesnenie!A A\ ako iska6 da hodi6 na plaja,da si s pra6ki i drugi ne6ta a cikalat ti pre4i prosto sloji 1 tampon i nqma da ima6 poblemi,no ako iska6 da pravi6 sex sori ne maga da ti pomogna nqkoi drug moje i da ti pomogne