.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Puskane na nova tema
    Guest

За мъжкия сексапил

В какво се изразява мъшкия сексапил? Мноо ми е интересно какво ги привлича момичетата :P

Мусколи или...

Guest
    Ami mn ne6ta mogat da budat seksapilni... 4ar, pogled, usmivka, za men li4no ne ogromni muskuli,a normalni, leka brada napr., ako 6te6 i mul4anieto moje da e seksapilno. Vsqko ot izbroenite moje da doprinese za seksapil, no za vseki e individualno.

Guest
    A pri jenite?

Guest
    Aaa propusnah - naprimer lo6iqt ti pravopis hi4 ne e seksapilen! Inteligentnostta, umeniqta i znaniqta su6to mogat da napravqt muj seksapilen...

novata tema
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Aaa propusnah - naprimer lo6iqt ti pravopis hi4 ne e seksapilen! Inteligentnostta, umeniqta i znaniqta su6to mogat da napravqt muj seksapilen...
    начи нема нонкретен стандарт...

абе мани правописа ми, не се старая ...

Guest
    Estestveno, 4e nqma. Kakto kazah, po moe mnenie vseki e individualen i ima svoqsobstven RAZLI4EN seksapil

novata tema
    Guest
    щото при жените е много сходно - готино тяло и красива в фейса ...

и за тва да вида дали и другия тип хора не е така

Guest
    Emi...de da znam,az si mislq,4e ne samo krasivite mogat da imat seksapil.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хубави рамене, дълги пръсти, поддържана кожа, бели зъби и блясък(ама не алкохолен) в очите.

Lestat357
    Guest

imo

Цитирай Първоначално написано от novata tema
    щото при жените е много сходно - готино тяло и красива в фейса ...

и за тва да вида дали и другия тип хора не е така
    Не съм момиче, но защо да не напиша и аз нещо? Внасям лека вулгарна нотка в на пръв поглед доста "непорочната" дотук тема. Много харесвани от срещуположния пол са също и стегнат задник(не задължително в твърде тесни панталони, но достатъчно, за да се очертава поне) и стегнат, най-добре с плочки корем. Това от лични наблюдения. Но "сексапилен" можеш да бъдеш за някого дори само заради почеркът си. Толкова много и различни момичета, толкова много различни вкусове. Затова съветът ми е - не прави нищо, само за да те харесват повече "многото". Освен ако не си наистина с мерки на манекен, това е много трудно осъществимо. А и какво значение има? Прави го, заради себе си. Така правя аз. Е, все пак имай предвид, че процентът жени, които биха харесали разплут и запуснат мъж е нищожен! Останалото - според зависи.

Guest
    прави ми впечатление колко народ почна да ходи на фитнес да прави тяло и една част се харесвани, други - не (познати)
    Има някой фешъни ... и за това като слушам разговора на момичета и ми е интересно кое е критерии за тях ?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    бели зъби
    Това е недопустимо при хетеросексуалния мъж!!! да си избелява зъбите!
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Мъжкият сексапил е предимно в мъжествеността. Което е нормално. Как да не е секси, ако те хване, разкъса ти дрехите /образно казано/ и те изчука? Мъжът е сила. Което не означава мускули.

Секси са изпъкналите вени по ръцете. Секси е хубавият гръб. Секси е мъж, който свири метъл. Много секси.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    А ако свиря по - лек рок вписвам ли се?
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Зависи

НеоМетъл(а)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мъжкият сексапил е предимно в мъжествеността. Което е нормално. Как да не е секси, ако те хване, разкъса ти дрехите /образно казано/ и те изчука? Мъжът е сила. Което не означава мускули.

Секси са изпъкналите вени по ръцете. Секси е хубавият гръб. Секси е мъж, който свири метъл. Много секси.
    ХАХАХ! Да като Gene Simmons или като тоя урод от аватара ти ли? Не ща' и да си представям ти колко си секси..

Аз не съм от значение. И да, този урод от аватара ми беше адски секси на концерта, макар че визията му е блекарска и мразя гримирани мъже. Но как да не бъде секси, след като свири велика музика...

А ти кога ще пораснеш? Изобщо кога ще пораснете? След всяко мое мнение се обяснява как изглеждам. Ако съм грозна, не мога да имам вкус за мъже, не мога да имам мнение ли?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от qjte dreben penis
    бели зъби
    Това е недопустимо при хетеросексуалния мъж!!! да си избелява зъбите!
    Не си ги избелва моя, но има прекрасни зъби-просто ги мие честичкои се грижи за устната си хигиена.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A pri jenite?
    Женският сексапил? Ами да кажем например хубави цици, хубав гъз, да е красива, и да духа добре хахаха базик
    Ами за вас не знам ама какво означава за вас сексапил. Да ходих с някой трябва да има някакво причличане. И аз незнам точно как да ви го обясня.

Хубави рамене, дълги пръсти, поддържана кожа, бели зъби и блясък(ама не алкохолен) в очите.

Ami ako momcheta ima vsichko tova izbroeno... , no sus julti zubi ko praish togava?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Свищов
    Ами купувам му избелваща паста. Не казвам, че е важно, а просто, че е секси. Говори за човек, който уважава себе си и се поддържа. Аз лично нямам най-белите зъби на света, но просто 1 бяла усмивка е възбуждаща!

RQ

Поддържано тяло и кожа, добра хигиена, приятен мириз и облечена прилично ... а това за белите зъби е задължително, ако не поне дъвчете Орбит редовно
    ... k33p w@lkinG ...

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Така е, няма вече дъвки "Турбо" от 5 стотинки...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

ахахах абе метал стига ве с дьлгите мазни коси якооо!!!! аз сам DJ и не оби4ам метала

Мега фен Аватара на sasha_90
    1.искреност,скромност
    2.чувство за хумор
    3.красива усмивка
    ПП: Има ли такива момчета?Едва ли...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си