- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аз съм на 19 но не ми пука за политика?
Първоначално написано от qjte dreben penis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne e nujno da si tolkova napred v neshtata(s politikata)...normalno e .. a i ne znam koi se izcepi,che si negramoten ako ne znaesh koi e prezidenta .. az znam koi e prezidenta no ne znam partiite kakvo oznachavat i t.n. prosto tova ne me vleche , a kato ima idioti na po 15 godini vmesto da se zabavlqvat da mislqt za politika - da produljavat ..![]()
Нормално е много ясно.Аз съм се заклел че никога няя да погледна политиката.Ама никога.Така че по-скоро аз тряя питам това дали е нормално а не ти.![]()
Че много ясно,че няма да ти пука!На кой му пука?!
![]()
Еми ето-Сам си отговаряш!След кат энаеш кво искаш и кво не искаш ,кое е нормално и кое не эа кво ни эанимаваш нас?Първоначално написано от Анонимко
[size=7][b][u]fosse cos
Аз също не се интересувам от политика. А трябва ли? Това не ми пречи да съм достоен човек. Много хора са ми казвали:"Ако не се интересуваш от политика, не си интелигентен човек, как можеш да не се интересуваш от това, което става около теб". На тях казвам, че интелигентността не е голи знания и факти-за това има книги и интернет. Аз живея в моя собствен свят и не се интересувам от подобни глупости като политика. Интересуват ме човешките взаимоотношения, вътрвшния свят на човека.
Вие сте пьлни глупаци!!!!!
как може да не се интересувате от политика бе??
аз сьм на 18 и всяка всяка ве4ер следа новините и вси4ко свьрзано с политиката. Бьде6тето на Бьлгария зависи изцяло от нас младите, и наи малкото което трябва да правите е да гласувате и да ЗНАЕТЕ за какво гласувате! Вас не ви унтересува нищо,гледате само как и кога да се напиете или напушите и на коя дискотека коя мацка да из4укате!!! Няма лошо в тва, и аз се напивам (прекалено 4есто), и трева си пуша...оби4ам да ходя по крь4ми и механи,НО винаги сьм се интересувал от политика. ДАНО до 2030-та се оправим но много се самнявам с такива като вас да стане!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво каза?Първоначално написано от nekoi si
Аз пък изобщо игнорирам и не говоря с такива "дървени философи", които искат да знам нещо за пролитиката и други подобни глупости. новини не гледам вече, пак, както, когато бяхмалък.Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN