.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от qjte dreben penis
    треа се интересуаш, щото без теб атака може да не спечелят следващите избори!

Ne e nujno da si tolkova napred v neshtata(s politikata)...normalno e .. a i ne znam koi se izcepi,che si negramoten ako ne znaesh koi e prezidenta .. az znam koi e prezidenta no ne znam partiite kakvo oznachavat i t.n. prosto tova ne me vleche , a kato ima idioti na po 15 godini vmesto da se zabavlqvat da mislqt za politika - da produljavat ..

Град
    BS
    Нормално е много ясно.Аз съм се заклел че никога няя да погледна политиката.Ама никога.Така че по-скоро аз тряя питам това дали е нормално а не ти.

Guest
    Че много ясно,че няма да ти пука! На кой му пука?!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от Fascist
    Не го лъжете.
    Момче, не е нормално. Даже е доста зле, психично болно състояние.
    Хващай някоя книжка и се образовай малко...
    сигурно ще ми кажеш, че не си гласувал на последните избори..
    оле мале
    Подкрепям!!!
    Я стига простотии...момче на 19 би трябвало да е в час с тея неща.И то в никакъв случай не е приэнак на `сдуханост`....!Пфу
    Говори глупости на някой друг. Аз съм нормален човек не политик! Политиката е за политиците.
    Еми ето-Сам си отговаряш!След кат энаеш кво искаш и кво не искаш ,кое е нормално и кое не эа кво ни эанимаваш нас?
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз също не се интересувам от политика. А трябва ли? Това не ми пречи да съм достоен човек. Много хора са ми казвали:"Ако не се интересуваш от политика, не си интелигентен човек, как можеш да не се интересуваш от това, което става около теб". На тях казвам, че интелигентността не е голи знания и факти-за това има книги и интернет. Аз живея в моя собствен свят и не се интересувам от подобни глупости като политика. Интересуват ме човешките взаимоотношения, вътрвшния свят на човека.

nekoi si
    Guest
    Вие сте пьлни глупаци!!!!!
    как може да не се интересувате от политика бе??
    аз сьм на 18 и всяка всяка ве4ер следа новините и вси4ко свьрзано с политиката. Бьде6тето на Бьлгария зависи изцяло от нас младите, и наи малкото което трябва да правите е да гласувате и да ЗНАЕТЕ за какво гласувате! Вас не ви унтересува нищо,гледате само как и кога да се напиете или напушите и на коя дискотека коя мацка да из4укате!!! Няма лошо в тва, и аз се напивам (прекалено 4есто), и трева си пуша...оби4ам да ходя по крь4ми и механи,НО винаги сьм се интересувал от политика. ДАНО до 2030-та се оправим но много се самнявам с такива като вас да стане!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nekoi si
    Вие сте пьлни глупаци!!!!!
    как може да не се интересувате от политика бе??
    аз сьм на 18 и всяка всяка ве4ер следа новините и вси4ко свьрзано с политиката. Бьде6тето на Бьлгария зависи изцяло от нас младите, и наи малкото което трябва да правите е да гласувате и да ЗНАЕТЕ за какво гласувате! Вас не ви унтересува нищо,гледате само как и кога да се напиете или напушите и на коя дискотека коя мацка да из4укате!!! Няма лошо в тва, и аз се напивам (прекалено 4есто), и трева си пуша...оби4ам да ходя по крь4ми и механи,НО винаги сьм се интересувал от политика. ДАНО до 2030-та се оправим но много се самнявам с такива като вас да стане!!!!!!
    Какво каза?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Аз също не се интересувам от политика. А трябва ли? Това не ми пречи да съм достоен човек. Много хора са ми казвали:"Ако не се интересуваш от политика, не си интелигентен човек, как можеш да не се интересуваш от това, което става около теб". На тях казвам, че интелигентността не е голи знания и факти-за това има книги и интернет. Аз живея в моя собствен свят и не се интересувам от подобни глупости като политика. Интересуват ме човешките взаимоотношения, вътрвшния свят на човека.
    Аз пък изобщо игнорирам и не говоря с такива "дървени философи", които искат да знам нещо за пролитиката и други подобни глупости. новини не гледам вече, пак, както, когато бяхмалък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си