- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нежна или перверзна
добре казаноПървоначално написано от Josefinne
![]()
И как ще е курва, след като е твоята жена?Първоначално написано от Josefinne
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз това се питам. Не може винаги да си примерна. Трябва някъде да разпуснеш и мисля, че това може да стане с любимия човек в леглото. В крайна сметка пред него, ако не ти паднат задръжките, къде и кога?
100 на 100 омъжени тука няма. Следователно "мъжа ми" при повечето е гаджето, а това предполага да няма друг. Поне за мен е така. Той ми е мъж, любовник, приятел..............абе много работи съвместява!
бееее от двете по много ама като свършите бъди нежна
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Трябва човек да е доста тъп, за да реши, че след секс трябва да е брутален и груб.Първоначално написано от vesuuu
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
нежна..![]()
![]()
... абе и от двете помалко Whistle
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Е хубо де ако някой ден ти дотегне нещо,ако искаш някоя главна роля в филлма аз съм насреща ! \Първоначално написано от K*I*F*L*I*4*K*A
/
![]()
ми може.....Първоначално написано от Tony Thomas
![]()
![]()
ми може.....Първоначално написано от Tony Thomas
![]()
![]()
badi nestandartna i razli4na 6tom 6te e podarak
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
aham i az sum na su6toto mnenieПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
=D> DA i az taka mislqПървоначално написано от marina star
i 6te dopulnq su6to 4e moje6 da si oble4e6 ne6to qko(ama e po-vajno tova otdolu)
aide kusmet![]()
abe ne e takaПървоначално написано от DzVErA*
![]()
xa xa xa xa и аз това си мислехПървоначално написано от Kulio Gangstera
а по темата,трябва да го изненадаш с нещо необичайно за теб
с нещо,което той не е очаквал от теб![]()
М не знам,аз съм със склонности към доста перверзнаи на моя определено му се харесва,а по природа съм нежна душичка и такава ми е същността,ама дойде ли ред за сексуална изява,човек се преобразява
![]()
Определено трябва да намериш средата м/у двете... и от двете в равни количества.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ти се изкара идеалната женаПървоначално написано от flrt
![]()
e kakvo mu e na momi4etoПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Че и аз съм такава. В крайна сметка сексът освен проява на интимност е начин за сваляне на напрежението, разтоварване, отпускане...............Първоначално написано от Sh@d0w
napulno sum suglasnaПървоначално написано от krem4et0
![]()