.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

Re: нежна или перверзна

Цитирай Първоначално написано от triple-sss

Нежно первезни.
    Аз бих казала, че перверзно нежни звучи по-добре , макар че и твоята идея ми се нрави

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Re: нежна или перверзна

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss

Нежно первезни.
    Аз бих казала, че перверзно нежни звучи по-добре , макар че и твоята идея ми се нрави
    e to kakva e razlikata

K*I*F*L*I*4*K*A
    Guest
    Moderated by krem4et0
    т.9 от Правилника

Guest
    hahahahha
    a po temata-emi nai-dobre da si i ot dvete po malkooo....ili po mnogo

TOM I JERI
    Guest
    PERVERZNAAAAA

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Айде бе-нежна. не знам кой мъж няма да се възбуди, ако си вкараш езичето в ухото му и не му кажеш с възможно най-сластния си глас:"изч**й ме"
    Знаете ли, в главата си имам представата за кремчето като едно добро послушно момиче, примерно и любвеобилно, и като видя някакъв такъв коментар не само космите ми настръхват

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много ясно че перверзни!!! Всеки мечтае за такава жена!!!
    Аз съм такава, ама повярвай ми определено не всеки мечтая за мен
    Е, ти пък - всеки. Един ти стига. Като те гледам, вече 2 години си с този човек. Или се лъжа?

100 на 100 омъжени тука няма. Следователно "мъжа ми" при повечето е гаджето, а това предполага да няма друг. Поне за мен е така. Той ми е мъж, любовник, приятел..............абе много работи съвместява!
    А като се ожените става просто "съпруг", нали? Тръпката се губи. :P

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    бееее от двете по много ама като свършите бъди нежна
    Трябва човек да е доста тъп, за да реши, че след секс трябва да е брутален и груб.
    Не забравяй къде се намираме. Форумите на teenproblem са точно да се занимаваме с изключително тъпи хора. Имена няма да споменавам. (и това не се отнася за дамата, започнала тази тема, други имам предвид)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

K*I*F*L*I*4*K*A
    Guest
    Не забравяй къде се намираме. Форумите на teenproblem са точно да се занимаваме с изключително тъпи хора. Имена няма да споменавам. (и това не се отнася за дамата, започнала тази тема, други имам предвид)

=D> \/
    оу,поласкана съм

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    perverzna... \/
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    shizzle аз съм си сладко и добро момиченце на 22 години. В темата го казах-в сексът се отпускам, забравям задръжки, приниципи и морал и се раздавам до край на любимия ми човек. Едното не пречи на другото. А и съм червенокоса-огън жена! 1 секс е истински, дори и когато си говорите мръснишки, го правите с отношение към другия, дори и да сте в най-смешната поза на света се чувствате омфортно, дори и да сте нежни или перверзни е без значение, защото сте дваматаи се наслаждавата не сливането на телата ви. Просто съм на мнение, че мъжете са доста първични същества, а и обичат предизвикателствата. Никой нормален мъж няма да е впечатлен, ако 1 момиче(жена) му се лигави в леглото и всяка втора нейна реплика е"о, мило, много те обичам". 1 мъж се чувства мъж не като предизвиква нашата нежност, защото то по природа не е истинско предизвикателство, а когато вади на показ най-първичното от прагматичното съществоІЖЕНА!

Guest
    shizzle аз съм си сладко и добро момиченце на 22 години. В темата го казах-в сексът се отпускам, забравям задръжки, приниципи и морал и се раздавам до край на любимия ми човек. Едното не пречи на другото. А и съм червенокоса-огън жена! 1 секс е истински, дори и когато си говорите мръснишки, го правите с отношение към другия, дори и да сте в най-смешната поза на света се чувствате омфортно, дори и да сте нежни или перверзни е без значение, защото сте дваматаи се наслаждавата не сливането на телата ви. Просто съм на мнение, че мъжете са доста първични същества, а и обичат предизвикателствата. Никой нормален мъж няма да е впечатлен, ако 1 момиче(жена) му се лигави в леглото и всяка втора нейна реплика е"о, мило, много те обичам". 1 мъж се чувства мъж не като предизвиква нашата нежност, защото то по природа не е истинско предизвикателство, а когато вади на показ най-първичното от прагматичното съществоІЖЕНА!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    to4no taka e
    BRAVO na krem4eto

В отношенията съм нежна, а в леглото по-перверзна и досега оплаквания няма
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Абе зависи от момента .Ако става въпрос за постоянно, понякога на човек му трябва едно, друг път друго и като дойде момента ще разбереш каква трябва да си.Но по темата, все пак става въпрос за рожден ден... Както каза момичето по-горе : Първо нежна , после перверзна

Аз съм нежен, затова искам тя да е мното перверзна!!!

ami spored men zapo4va6 nejno,a posle perverzno i zavar6vate nejno.moito mnenie 4e cqlata rabota mn zavisi ot nastroenieto
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Повече от фен
    перверзна!

stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си