- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нежна или перверзна
Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
e to kakva e razlikata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилника
hahahahha
a po temata-emi nai-dobre da si i ot dvete po malkooo....ili po mnogo![]()
PERVERZNAAAAA
Знаете ли, в главата си имам представата за кремчето като едно добро послушно момиче, примерно и любвеобилно, и като видя някакъв такъв коментар не само космите ми настръхватПървоначално написано от krem4et0
![]()
Е, ти пък - всеки. Един ти стига. Като те гледам, вече 2 години си с този човек. Или се лъжа?Първоначално написано от shadow4e
А като се ожените става просто "съпруг", нали? Тръпката се губи. :PПървоначално написано от krem4et0
Не забравяй къде се намираме. Форумите на teenproblem са точно да се занимаваме с изключително тъпи хора. Имена няма да споменавам. (и това не се отнася за дамата, започнала тази тема, други имам предвид)Първоначално написано от `Death`Whore``
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не забравяй къде се намираме. Форумите на teenproblem са точно да се занимаваме с изключително тъпи хора. Имена няма да споменавам. (и това не се отнася за дамата, започнала тази тема, други имам предвид)
![]()
![]()
![]()
=D> \
/
оу,поласкана съм![]()
perverzna... \/
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
shizzle аз съм си сладко и добро момиченце на 22 години. В темата го казах-в сексът се отпускам, забравям задръжки, приниципи и морал и се раздавам до край на любимия ми човек. Едното не пречи на другото. А и съм червенокоса-огън жена! 1 секс е истински, дори и когато си говорите мръснишки, го правите с отношение към другия, дори и да сте в най-смешната поза на света се чувствате омфортно, дори и да сте нежни или перверзни е без значение, защото сте дваматаи се наслаждавата не сливането на телата ви. Просто съм на мнение, че мъжете са доста първични същества, а и обичат предизвикателствата. Никой нормален мъж няма да е впечатлен, ако 1 момиче(жена) му се лигави в леглото и всяка втора нейна реплика е"о, мило, много те обичам". 1 мъж се чувства мъж не като предизвиква нашата нежност, защото то по природа не е истинско предизвикателство, а когато вади на показ най-първичното от прагматичното съществоІЖЕНА!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от krem4et0
to4no taka e
BRAVO na krem4eto
В отношенията съм нежна, а в леглото по-перверзна и досега оплаквания няма![]()
![]()
![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Абе зависи от момента.Ако става въпрос за постоянно, понякога на човек му трябва едно, друг път друго и като дойде момента ще разбереш каква трябва да си.Но по темата, все пак става въпрос за рожден ден... Както каза момичето по-горе : Първо нежна , после перверзна
![]()
ami spored men zapo4va6 nejno,a posle perverzno i zavar6vate nejno.moito mnenie 4e cqlata rabota mn zavisi ot nastroenieto
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
перверзна!![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!