- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нежна или перверзна
Към момчетата ми е въпроса!!!
Какви момичета предпочитате-нежни или перверзни?
Защото искам да му направя подарък(сещате се за какво става въпрос),ама нз как да се държа!
И знам,че ще аз би трябвало да го познавам най-довре,но никоя външна информация не е излишна!!!!
Мерси предварително!!!![]()
определено в началото нежни а след това первезни ... абе и от двете помалко![]()
И според мен е по добре да почнеш нежно и да преминеш към перверзна , просто действай импулсивно и ще усетиш как му допада, а и ти го каза че най-добре го познаваш, ако досега си действала нежно пробвай да си перверзна (със сигурност ще му допадне)!
Успех с изненадата![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Айде бе-нежна. не знам кой мъж няма да се възбуди, ако си вкараш езичето в ухото му и не му кажеш с възможно най-сластния си глас:"изч**й ме"
Opredeleno znam,4e mom4etata haresvat i ot dvete po mnogo!![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Нежно первезни.Първоначално написано от K*I*F*L*I*4*K*A
yeee e tva e istinataПървоначално написано от krem4et0
Love you Kris !!!
Май съм единствен ама..нежна![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
еми перверзна ако ще е за една нощ само
ако става въпрос за нещо дълго -нежна
Това няма нищо общо. Аз съм супер перверзна стане ли дума за секс, а с моя сме близо 3 години заедно. Мисля, че даже пред познат човек можеш да се отпуснеш мнооооооооооооого повече!Първоначално написано от lesstats
Перверзно разбира се...тряя се счупите от секс и тва е![]()
а ве сее1 е![]()
И аз съм така.Първоначално написано от krem4et0
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от triple-sss
![]()
Много ясно че перверзни!!! Всеки мечтае за такава жена!!!
Аз съм такава, ама повярвай ми определено не всеки мечтая за менПървоначално написано от Анонимко
![]()
mmmm DAПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Виж сега всички мъже са перверзни.Това мога да го заяви без капка колебание,всеки е в различна степен перверзен един в по-малка степен друг в по-голяма,но моето мнение е пробвай да си перверзна до тогава,до когато усетиш че нещата се изплъзват.И аз обичам перверзни жени които да правят щуротии но до един момент после влизам и аз в главната роля !![]()
![]()
![]()
![]()
Май всички сме единодушни, но по-скоро нежно - перверзни. Мъжете не обичат курвите, не обичат и лиглите .
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
jalko 4e sum zaetaПървоначално написано от Tony Thomas
![]()
Според мен трябва да го изненадаш.Ако си добричка по принцип тази вечер бъди перверзна.И обратното.Иначе ако аз бях на твое място щях да го скъсам направо![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!