- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oh tozi korem!
Znachi momiche sym na 17 godini.Otskoro vreme imam golqm problem-kakvoto i da hapna,korema mi se izduva kato balon.Sega daje kato go "glytna" i me boli,chervata mi syshto izdavat zvuci i me boli.Na kakvo moje da se dylji tova i kak da se spravq s problema? Blagodarq vi i se izvinqvam za latinicata.
ми примерно по 100 коремни преси дневно и ще видиш как ще се стегнеш...
Яж Активиянали на тез' от рекламите им е помогнал с издуването и нередовния стомах
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mila,izduvaneto na korema ti i kurkoreneto na 4ervata ti se dulji na tova 4e ima6 gazove...koito se polu4avat nai-4esto,ako qde6 liuto ili mn kiselo!!Trqbva da se hrani6 redovno i da vnimava6 nai-ve4e kakvo qde6![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
100 koremni presi ne vyr6at rabota...a i muskulite trqbva da si po4ivat m/u 24 i 72 4asa...trqbva fitnes programa otnosno vynshniq vid...no otidi na lekar... vsi4ki vajni organi sa ti tam..po-dobre da ti se napravqt izsledvaniq..vsi4ko moje da e..lekar trqbva da te konsultira!
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
mi spored men nqma da e zle da otidesh na lekar toi da ti kaaje kakvo ti e i kak da gi prelahnesh ne mislq che trqbva da se dopitvash za takiva vyrosi zashtoto tuk vsichki mogat samo da predpolagat i gadaqt i davata syveti koito da ne ti pomognat a naprotiv da navredqt
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Нищо не помага повече от аеробните упражнения!Бягане или каране на колело...отдели си по 30 мин. на ден и готово![]()
И газирано!Първоначално написано от magito_gandia
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Храни се по-здравословно.Избягвай чипсовете и пърженото.![]()