.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: gurdite mi

Guest

gurdite mi

zdr,zna4i problema mi e takuv ot nqkolko meseca zabelqzah 4e gardite mi ne sa to4no ednakvi.na 14 sum i ednata mi garda vsqka6 e po malka i nzz ve4e no znam 4e ne si vnu6avam molq vi bez ebaki za6tto i az ne se ebavam s temata.

Мега фен
    Град
    София
    Може би не си внушаваш,но в това няма нищо странно.Даже е нормално.Още си малка,гърдите ти сега растат,хормоните ти още не са съвсем наред.Не се панирай,всеки е минал преэ това.Няма нищо притеснително.След време ще са еднакви,когато раэтежът им эавърши.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    в килера
    и мойте са така

Guest
    Ami az znam,4e lqvata obiknoveno e po-golqma zaradi surceto i v tova nqma ni6to stranno, ama absoliutno normalno e! Uspokoite se

Po princip i defakto dqsnata gurda e po-golqma ot lqvata...na nqkoi momi4eta/jeni im se li4i pove4e,na dr po-malko.Nqma ot kakvo da se strahuva6 i da si vnu6ava6 razni prostotii,tva e ne6to normalno
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    абе лявата е по-голяма по принцип
    и мойте са така
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Hmm kat gledam mai vseki si ima razli4no mnenie po vuprosa :P
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Попринцип е нормално между гърдите ти да има разлика, както е със всички части на тялото.Обикновено при хората едната половина се различава от другата - Обърни внимание на пръстите на ръцете си - на едната са малко по-дебели отколкото на другата(затова един пръстен на средния пръст например на лявата ръка ти седи по хлабаво, отколкото на дясната...също и веждите-има малка разлика във формата им)
    Така че - Спокойно - нормално е.При всеки е строго индивидуално, затова на едни дясната е по-голяма , на други-лявата

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ебати разговора между жени - коя цица им е по-голяма

Мойте са така като гледам почти еднакви.

Saatana vittu perkele hate crew!

Re: gurdite mi

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr,zna4i problema mi e takuv ot nqkolko meseca zabelqzah 4e gardite mi ne sa to4no ednakvi.na 14 sum i ednata mi garda vsqka6 e po malka i nzz ve4e no znam 4e ne si vnu6avam molq vi bez ebaki za6tto i az ne se ebavam s temata.

az s kvi gurdi bqx a glei me sa ne moga sutien da si namera no sum bez silikon no mislq da si sloja

ox... i az imam tozi problem i napravo nemoga da se pogledna v ogledaloto... predi izob6to nqmah razlika v gurdite no sega zabelqzvam 4e e dosta golqma ... iskam da sa mi kato predi molqvii ako nqkoi znae kak da go prikriq za6toto to se zabelqzva dori i prez blyskata ne e mnogo no me pritesnqva
    badI sEbEsI

ox... i az imam tozi problem i napravo nemoga da se pogledna v ogledaloto... predi izob6to nqmah razlika v gurdite no sega zabelqzvam 4e e dosta golqma ... iskam da sa mi kato predi molqvii ako nqkoi znae kak da go prikriq za6toto to se zabelqzva dori i prez blyskata ne e mnogo no me pritesnqva
    badI sEbEsI

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ темата е от 2007г.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ да , => вече им е минал пубертета и са им се 'оправили' гърдите хаахах ..
    нормално е, спрете да се паникьосвате ..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    абе лявата е по-голяма по принцип
    и мойте са така
    +
    и аз съм така
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ^ темата е от 2007г.

Мега фен Аватара на Infinity
    При всички е така.
    При едни и по-видимо при други - не , но всички са така.

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    ^ темата е от 2007г.
    хаха нищо хубаво е че са я възтановили та да не правя нова тема забелязала съм че понякога на дясната ми гърда се поява ва едно малко петно бежово малко по-тъмно от кожата маха се и след време пак ама на различно място та мисълта ми е знам че няма как да ми кажете от какво е но на някоя от вас получавало ли ви се е така или да ходя на лекар?

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    ^ темата е от 2007г.
    хаха нищо хубаво е че са я възтановили та да не правя нова тема забелязала съм че понякога на дясната ми гърда се поява ва едно малко петно бежово малко по-тъмно от кожата маха се и след време пак ама на различно място та мисълта ми е знам че няма как да ми кажете от какво е но на някоя от вас получавало ли ви се е така или да ходя на лекар?
    Аз имах подобен проблем,обаче на мен ми се бях появили няколко такива,и самата кожа там изглеждаше лющеща се,след време сами си изчезнаха..и аз не знам на какв се дължеше

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    ^ темата е от 2007г.
    Аз имах подобен проблем,обаче на мен ми се бях появили няколко такива,и самата кожа там изглеждаше лющеща се,след време сами си изчезнаха..и аз не знам на какв се дължеше
    странно за първи път чувам за такова нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си