- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- gurdite mi
zdr,zna4i problema mi e takuv ot nqkolko meseca zabelqzah 4e gardite mi ne sa to4no ednakvi.na 14 sum i ednata mi garda vsqka6 e po malka i nzz ve4e no znam 4e ne si vnu6avam molq vi bez ebaki za6tto i az ne se ebavam s temata.![]()
![]()
Може би не си внушаваш,но в това няма нищо странно.Даже е нормално.Още си малка,гърдите ти сега растат,хормоните ти още не са съвсем наред.Не се панирай,всеки е минал преэ това.Няма нищо притеснително.След време ще са еднакви,когато раэтежът им эавърши.
[size=7][b][u]fosse cos
и мойте са така![]()
Ami az znam,4e lqvata obiknoveno e po-golqma zaradi surceto i v tova nqma ni6to stranno, ama absoliutno normalno e! Uspokoite se![]()
Po princip i defakto dqsnata gurda e po-golqma ot lqvata...na nqkoi momi4eta/jeni im se li4i pove4e,na dr po-malko.Nqma ot kakvo da se strahuva6 i da si vnu6ava6 razni prostotii,tva e ne6to normalno![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
абе лявата е по-голяма по принцип
и мойте са така![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Hmm kat gledam mai vseki si ima razli4no mnenie po vuprosa :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Попринцип е нормално между гърдите ти да има разлика, както е със всички части на тялото.Обикновено при хората едната половина се различава от другата - Обърни внимание на пръстите на ръцете си - на едната са малко по-дебели отколкото на другата(затова един пръстен на средния пръст например на лявата ръка ти седи по хлабаво, отколкото на дясната...също и веждите-има малка разлика във формата им)
Така че - Спокойно - нормално е.При всеки е строго индивидуално, затова на едни дясната е по-голяма , на други-лявата![]()
Ебати разговора между жени - коя цица им е по-голяма![]()
Мойте са така като гледам почти еднакви.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Анонимко
az s kvi gurdi bqx a glei me sa ne moga sutien da si namera![]()
![]()
no sum bez silikon
![]()
![]()
![]()
no mislq da si sloja
![]()
![]()
![]()
ox... i az imam tozi problem i napravo nemoga da se pogledna v ogledaloto...
predi izob6to nqmah razlika v gurdite no sega zabelqzvam 4e e dosta golqma ... iskam da sa mi kato predi
![]()
molqvii ako nqkoi znae kak da go prikriq za6toto to se zabelqzva dori i prez blyskata ne e mnogo no me pritesnqva
badI sEbEsI
![]()
ox... i az imam tozi problem i napravo nemoga da se pogledna v ogledaloto...
predi izob6to nqmah razlika v gurdite no sega zabelqzvam 4e e dosta golqma ... iskam da sa mi kato predi
![]()
molqvii ako nqkoi znae kak da go prikriq za6toto to se zabelqzva dori i prez blyskata ne e mnogo no me pritesnqva
badI sEbEsI
^ темата е от 2007г.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ да , => вече им е минал пубертета и са им се 'оправили' гърдите хаахах ..
нормално е, спрете да се паникьосвате ..![]()
+Първоначално написано от AliceSw
и аз съм така
Humans need fantasy to be human.
При всички е така.
При едни и по-видимо при други - не , но всички са така.![]()
хаха нищо хубаво е че са я възтановилиПървоначално написано от sunshine955
та да не правя нова тема забелязала съм че понякога на дясната ми гърда се поява ва едно малко петно бежово малко по-тъмно от кожата маха се и след време пак ама на различно място та мисълта ми е знам че няма как да ми кажете от какво е но на някоя от вас получавало ли ви се е така или да ходя на лекар?
![]()
Аз имах подобен проблем,обаче на мен ми се бях появили няколко такива,и самата кожа там изглеждаше лющеща се,след време сами си изчезнаха..и аз не знам на какв се дължешеПървоначално написано от TwEEtyNkA
![]()
странно за първи път чувам за такова нещоПървоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
![]()