- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- WLUBWAM SE W SESTRATA NA PRIQTEL POMOGNETE!
Naposleduk ne moga da izvadq ot suznanieto si sestrata na edin moi mnogo dobur priqtel ... tq ne e nishto osobeno i 7-te godini koito sme u4ili w susedni klasowe sme bili samo na zdrawei..no napolseduk toi imashe bal i s neq razgowarqgme dosta struwa mi se super umna i dobra,no problemut brat i ostawa az durja na nego kato priqtel i znae kakuf sum...ako razbere 4e se dokopwam do sestra mu shte me ubie... vupreki 4e kato go kazwam na bazik toi ne reagira loshose pak ako nqkoi ima ideq kakwo da naprawq a w sluchaq da trugna sus sestrata (zashtoto 4uwstwam 4e tq e lubowta) i da zapazq brata (zashtoto vinagi moga da raz4itam na nego) POMOGNETE..
A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!
Govori na 4etiru EyEs s brata se pak ti e fr bi trqbvalo da te razbere..naprimer moje6 da zapo4ne6 s ne6to ot roda na stra6na sestra ili mn e mila ne6to takova ama ne prekaleno kato naprimer stra6na e, vliuben sam v neq...savsem povarhnostno...ako toi ne zagrei ili reagira mn ostro ....oba4e kakto ti sam kazva6 toi ne e naravil nqkfa scena kat si mu spomenal taka 4e moq savet e da probva6 ne6to konkretno za sestrata ...puk i se pak toi ne i e ba6ta a prosto brat
ако си момче и ако тя иска да тръгнете няма нищо лошо![]()
апък и брат и щом ти е приятел ще те разере.. не би трябвало да има нищо против.. се пак нормално е да се влубваш.. по добре излез с брата на това момиче и първо поговори с него да видиш той как ще реагира .. ии след това можеш и с нея да изезеш.. кой знае.. може пък нещо да се получи .. ти сам си решаваш как да постъпиш.. ;]
ama problema e 4e az samo 4uwtwam 4e sestra mu iska da e s men ne sum sig i ako purwo goworq s brat i shte stane mn sduhano ako tq ne iska!
A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!
Mi trqbva da govori6 s brata,ama po nqkakuv takti4en nacin.A puk i kakvo lo6o ima sus sestra mu da ste zaedno.O6te pove4e 4e sled kato si mu dobur priqtel toi qvno ceni ne6to v teb,koeto zna4i 4e 6te bude6 dobur izbor za sestra mu.prosto pogovori s nego!![]()